سال انتشار: 1395
محل انتشار: ششمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
کد COI مقاله: NACONF06_301
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 194
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه تاثیر تنش خشکی و اثر تعدیل کنندگی کود سوپر جاذب زیولیت در گیاه شوید
چکیده مقاله:
جهت بررسی اثر تنش خشکی و قابلیت تعدیل کنندگی این تنش توسط کود سوپر جاذب روی صفات مورفولوژیکی گیاه شوید آزمایشی به صورت فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی انجام شد. سطوح آبیاری در سه سطح ( شاهد،40 %و % 80 ظرفیت آبیاری) و کود سوپر جاذب زیولیت در دو سطح (مصرف و عدم مصرف سوپر جاذب) اعمال گردید. ژنوتیپ های مورد مطالعه شامل دو ژنوتیپ بوده است . نتایج این آزمایش نشان داد که با افزایش تنش خشکی وزن هزار دانه، سطح برگ، تعداد بذر در بوته،تعداد بذر در چتر، تعداد چتر، وزن خشک و تربوته وارتفاع بوته کاهش یافت و ارتفاع ریشه با افزایش تنش افزایش یافت. ژنوتیپ 1 و 2 تقریبا نتایج مشابهی را داشتند اما ژنوتیپ 1 در صفات وزن هزاردانه ،تعداد شاخه های فرعی، وزن تر و خشک و ارتفاع بوته به طور معنی داری بهتر از ژنوتیپ 2 بود. با استفاده از کود سوپر زیولیت سطح برگ، تعداد بذر در بوته،تعداد بذر در چتر افزایش یافت و ارتفاع ریشه و ارتفاع بوته کاهش یافت.
کلیدواژه ها:
شويد،تنش خشكي،سوپر جاذب زيوليت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/573814/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جلالی، سمیه و خادمیان، راحله و حسینی، سیدمحسن،1395،مطالعه تاثیر تنش خشکی و اثر تعدیل کنندگی کود سوپر جاذب زیولیت در گیاه شوید،ششمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/573814
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، جلالی، سمیه؛ راحله خادمیان و سیدمحسن حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1395، جلالی؛ خادمیان و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عملکرد و جایگاه پیمانکاران در مدیریت پروژه ها با بهرگیری از تکنیک مدلسازی اطلاعات ساختمان BIM
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- اثرات ناشی از عناصر سنگین کادمیوم و سرب خاک بر برخی صفات مرفولوژیکی گیاه کاملینا ساتیوا (Camelina sativa)
- مروری بر قوانین بین المللی آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.