ارایه رویکردی مبتنی بر داده کاوی جهت شناسایی حوزه های پرهزینه در نسخه های بیماران (مورد کاوی: بیمارستان شریعتی)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت پایدار
- کد COI اختصاصی: IESM03_099
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 629
نویسندگان
گروه مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
گروه مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
مشاور فناوری اطلاعات، بیمارستان شریعتی، تهران
چکیده
صنعت جهانی بهداشت و درمان یکی از بزرگترین و پرچالش ترین صنایع در جهان است. رشد مداوم هزینه های مراقبت های بهداشتی و داروبه عنوان یک کالای استراتژیک نیاز به ابزارهایی به منظور شناسایی جمعیتهای هزینه بالا ایجاد کردهاست، به همین دلیل تمایل فراگیری درجهت کنترل هزینههای بیمارستانی و دارویی وجود دارد و پژوهشهای متعددی در زمینه شناسایی روند تغییر و اندازهگیری میزان رشد هزینهداروها انجام شده است. در این تحقیق هدف ما شناسایی حوزه های هزینه بالا در نسخه های دارویی و همچنین نقاطی که ریسک هزینه ایبالایی دارند، می باشد که با استفاده از یک تابع ریسک نرمال شده مبتنی بر فاصله بدست آمده است، داده های موردنیاز 11515 رکورد شاملاطلاعات نسخ بیماران در سال 91 تا 93 از سیستم اطلاعات بیمارستان شریعتی استخراج شدهاست. طبق نتایج بدست آمده داروی آلبومیندارای بیشترین میزان متوسط هزینه و همچنین ریسک هزینه ای در بین نسخه ها و بخش های پیوند سلول های بنیادی و گوارش نیز جزءپرهزینه ترین و پرریسک ترین بخش ها در دوره ی مورد تحلیل محسوب می شوند که نتایج حاصله مطابق با آمار هزینه ای بیمارستان و مورد تاییدخبرگان قرار گرفته است.کلیدواژه ها
متوسط هزینه، داروهای تجویزی، ریسک هزینهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.