بررسی سازه های شخص القایی صدا و سیمای ایران

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 311

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ENCONFKHA02_030

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

چکیده مقاله:

اهمیت رسانه های جمعی از همان آغاز انتشار نخستین روزنامه ها در یونان باستان همواره در کانون توجه نویسندگان و گردانندگان آنها و دغدغه خاطر سیاستمداران و حکام آن زمان بوده و تاکنون نیز ادامه دارد. تلویزیون نیز به عنوانیکی از بزرگترین و پردامنه ترین رسانه همواره توجه جامعه شناسان و ارتباط گران، سیاستمداران و ... دوم خود معطوف داشته است. موضوع اصلی، بررسی سازه ها شاخص ایفای صدا و سیما است. سازه شخصی یکی از نظریه ها، جورج کلی (1967-1905) می باشد. سازی نحوه نگاه کردن فرد به رویدادهای موجود در دنیایی دوست به عبارت دیگر سازه فرضیه ای عضلانی است هک برای توضیح یا تغبیر رویدادهای زندگی ساخته می شود. ما طبق این انتظار که سازه هایمان واقعیت های زندگی روزمره را پیش بینی خواهند کرد و آنها را توضیح خواهند داد، رفتار می کنیم همانند دانشمندان، همواره این فرضیه ها را آزمایش می کنیم. ما رفتار خود را بر پایه سازه هایمان قرار می دهیم و آثار آن را ارزیابی می کنیم. برای بررسی سازه های القایی صدا و سیما در این تحقیق طی بررسی های مختلف و مطالعه تعداد 15 سازه مختلف درک تصویر می کنم صدا و سیما در جهت القای آنها در مخاطبان در داخل کشور انجام می دهد را انتخاب کردم و آن را داخل جدول 4 گزینه ای با گزینه های موافقم، تا حدودی موافقم، مخالفم، و نظری ندارم قرار دادم و با تایید استاد این پرسشنامه ها در 100 نفر از دانشجویان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارم و از آنها خواستم تا به مناسب میل و نظر خود به سوالات پاسخ دهند. روش آماری که در این تحقیق مورد استفاده قرار گرفت روش خی دو (X(2 بود. پس از بررسی های انجام گرفته شده شخص گردیرک سازه های (توهم توطیه) (تهاجم فرهنگی) مورد قبول اکثریت آراء بدست آمده بود و این سازه ها و فرضیه های مربوط به آن مورد پذیرش قرار گرفت.

کلیدواژه ها:

صدا و سیما ، بررسی سازه ، شخص القایی ، قدرت رسانه ، تاثیر گذاری رسانه بر مخاطب

نویسندگان

حسین مرادی

دانشگاه آزاد اسلامی شیراز، دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی

محمدمهدی مکارم

دانشگاه آزاد اسلامی شیراز، استاد راهنما

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :