کاربرد پودر زباله لاستیک تایر در تقویت پلی پروپیلن به کارگرفته شده روی پیندیسک

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی فناوری های نوین در صنعت لاستیک و پلیمر
  • کد COI اختصاصی: CRPI01_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 453
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مینا محمدپور

کارشناس ارشد فیتوشیمی ، دانشگاه آزاد اسلامی شیراز

محمد هادی معانی شیرازی

کارشناس شیمی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد

نجمه عطوب

دانشجوی دکتری نانو شیمی ، دانشگاه تهران

چکیده

کاربرد پودر زباله لاستیک تایر به طور قابل توجهی ضریب اصطکاک را برای پلی پروپیلن خالص افزایش می دهد، که در کاربردهای مهندسی مورد استفاده قرار می گیرد. ارتباط بین این مواد جهت دست یابی به یک مسیرجایگزین زباله لاستیک و کامپوزیت جدید مهندسی مفید می باشد. مقاله چگونگی تقویت، و نحوه آماده شدن نمونه و آزمون را شرح می دهد. ماریداس و همکاران [8] پیش بینی و بهینه سازی خواص مکانیکی پلی پروپیلن ترکیب شده با پودر زباله تایر با استفاده از یک ترکیب مصنوعی الگوریتم ژنتیک شبکه ANN-GA ،ترکیب های متفاوت از PP و پودر زباله لاستیک با منومر اتیلن پروپیلن EPDM و پلی پروپیلن پیوند شده با انیدرید MALCIC )PP-G-MA ) در غلظت های متفاوت را با یکدیگر مقایسه کردند. بازیافت زباله های لاستیک تایر WGRT به روش فوم با استفاده از CO2 بعنوان عامل فوم ساز در یک روند فوم اکستروژن، نمونه های گوناگون با درصد وزن های مختلفدرصد وزنی تهیه شد. اما مخلوط با 20 درصد وزنی نشان داد بعنوان بهترین مورفولوژی سلول دارای واجدشرایط اندازه سلول کوچکتر، سلول با یکنواختی بهتر، و تراکم سلولی بالاتر است. تراکم سلولی ، بخش های خالی متناسب با افزایش مقدار CO2 افزایش می یابد. پودر زباله لاستیک تایر و پلی پروپیلن ترکیب شده مورد بررسی قرار می گیرد. با کاربرد و راه اندازی یک تک پیچ فوم اکستروژن و عامل پف کننده موادشیمیایی، ارتباط بین ساختار فوم کامپوزیت WGRT PP مورد مطالعه قرار گرفت، و از طریق تجزیه و تحلیل آماری مدعی شده است که سرعت پیچ بعنوان مهمترین عامل در تعیین اندازه سلول و تراکم سلول است

کلیدواژه ها

پودر لاستیک ، ضریب اصطکاک ، پلی پروپیلین

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.