اثر مقایسه ای ساختار و خواص فیزیکی اکریلو نیتریل بوتا دی ان بر پایه میکروفیلر و نانو فیلر

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی فناوری های نوین در صنعت لاستیک و پلیمر
  • کد COI اختصاصی: CRPI01_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 591
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد پارسافرد

کارشناسی ارشد ،مهندسی صنایع پلیمر،دانشگاه آزاد اسلامی شیراز

حمیدرضا ابراهیمی

کارشناسی ارشد ،مهندسی صنایع پلیمر،دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب

چکیده

در این پژوهش اثر تقویت کنندگی 3 نوع پر کننده با میکرو و نانو، شامل نانو کلی، دوده (MCB) و ضایعات پودر رنگ با ابعاد میکرو (MPCW) بر روی خواص نهایی کامپوند اکریلو نیتریل بوتا دی ان رابر (NBR) مورد بررسی قرار گرفت.اثر بخشی میکرو کامپوزیت ها و نانو کامپوزیت ها توسط آزمون پراش پرتو ایکس (XRD) و ریز نگار الکترون پویشی (SEM) مورد بررسی قرار گرفت، که دلالت بر توسعه d-spacing نانو کلی که ناشی از ساختار لایه لایه و ساختار صفحه صفحه شده نانو کلی در لاستی NBR می باشد.مشخصات پخت مورد مطالعه نشان می دهد که افزودن فیلر ها در سایزهای مختلف باعث افزایش گشتاور می شود که این امر بر افزایش درجه کراسلینک دلالت دارد. همچنین افزودن هر سه پرکننده باعث افزایش شتاب دهندگی واکنش پخت می گردد. در این تحقیق به این نتیجه رسیده شد که افزودن MPCW ، N550 و نانوکلی باعث افزایش خواص مکانیکی در مقایسه باNBR خالص می گردد. افزایش تغییرات ذکر شده که به علت برهم کنش مناسب بین پلیمر و تقویت کننده می باشد برای هر سه پرکننده توسط ریزنگار الکترونی پویشی SEM مشخص گردید.

کلیدواژه ها

اکریلونیتریل بوتا دی ان رابر NBR ، نانوکلی،ضایعات پودر رنگ MPCW ، خواص مکانیکی، SEM ،میکرو ونانو کامپوزیت ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.