بازآرایی شبکه توزیع و تخصیص توان تولید پراکنده در حضور خازن

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی برق، الکترونیک، پزشکی و سرزمین پایدار
  • کد COI اختصاصی: ELECTRICA03_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 485
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی مهدوی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

ایمان خنکدار طارسی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

چکیده

با توجه به بحث تجدید ساختار در صنعت برق و روند خصوصی شدن شبکه های توزیع، بهره برداری موثر از شبکه همراه با کاهش هزینه ها و قابلیت اطمینان بالا به عنوان مهمترین اولویت شرکت های توزیع برق قرار گرفته است. بازآرایی یا تجدید آرایش شبکه ساده ترین و کم هزینه ترین روشی می باشد که بدون نیاز به نصب تجهیزات جدید و با همان تجهیزات و کلیدهای موجود می توان قابلیت اطمینان سیستم را بالا برد. استفاده از تولید پراکنده در شبکه توزیع مزایایی از قبیل بهبود قابلیت اطمینان، افزایش ظرفیت تولید شبکه، تثبیت ولتاژ و کاهش تلفات پیک سایی را به همراه خواهد داشت، همچنین مزایای اقتصادی و زیست محیطی زیادی دارد در نتیجه موجب تمایل بیشتر به استفاده از آنها شده است. انجام دو عمل بازآرایی و تخصیص توان DG دارای توابع هدف مشترکی هستند، از این جهت بهینه سازی همزمان بازآرایی و تخصیص توان DG راه حل رضایت بخش تری نسبت به بهینه سازی هر کدام از موارد به صورت جداگانه ارایه می دهد. همچنین اگر این موارد به همراه خازن در شبکه توزیع صورت گیرد نتایج بهتری در تلفات و وضعیت ولتاژ ارایه خواهد داد. در این مقاله از الگوریتم HBB-BC برای مسیله بهینه سازی استفاده شده که یک روش تکاملی با پاسخ مناسب و سرعت پاسخگویی بالا می باشد همچنین از منابع تولید پراکنده باد و خورشید به همراه دو خازن در شبکه استفاده شده است. شبیه سازی بر روی شبکه 33 باس استاندارد IEEE انجام گرفته که نتایج آن حاکی از بهبود وضعیت تلفات و انحراف ولتاژ می باشد و در نتیجه سبب افزایش قابلیت اطمینان شبکه می شود.

کلیدواژه ها

شبکه توزیع، بازآرایی، تولید پراکنده، خازن گذاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.