منحنی های ظرفیت IDA ضرورتی برای سایر پارامترهای شدت

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و توسعه اقتصاد شهری
  • کد COI اختصاصی: CIVILED03_126
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 545
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آتوسا اسدی راد

مربی گروه عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، همدان

چکیده

در تحلیل دینامیکی افزایشی IDA اخیرا بهعنوان روش دیگری برای بررسی حالات حدی غیرالاستیک در مهندسی لرزه ای بر اساس عملکرد مورداستفاده قرار می گیرد. IDA به مجموعه ای از تحلیل های تاریخچه زمانی غیرخطی در سطوح شدت افزایشی حرکت یکسان زمین نیاز دارد. شدت بار زلزله معمولا در مدت مد اول طیف شتاب نمایان می شود. در این مقاله صحت چنین مقدار شدتی بررسی می شود. IDA بر روی یک ساختمان 6 طبقه موجود قاب خمشی فولادی اعمال میشود. دو سری حرکات زمین نماینده رکوردهای نزدیک گسل و دور گسل به طور جداگانه به منظور بررسی تاثیر خصوصیات منبع لرزه ای مختلف بروی نتایج IDA درنظر گرفته شده است. این مطالعه نشان می دهد که مد اول طیف شتاب، (S(a) (T(1), 5%، معیار نامناسب و ناکافی شدت لرزه ای درزمینه ایجاد منحنی های ظرفیت IDA است. نتیجه می گیریم که معیارهای شدت دیگری موردنیاز است تا بتوان IDA را در ارزیابی لرزهای خیلی هدفدار کرد. تحقیقات اولیه با استفاده از مقادیر طیفی مربوط به طیف غیرالاستیک شکل پذیر ثابت به عنوان اندازه شدت لرزهای در این مقاله گزارش شده است.

کلیدواژه ها

تحلیل دینامیکی افزایشی، IDA، غیرالاستیک، حوزه نزدیک و حوزه دور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.