بررسی اثرات ایجاد چاهک در پشت دیوارهای برلینی بر موج انفجار حاصل از برخورد موشک های جنگی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و توسعه اقتصاد شهری
  • کد COI اختصاصی: CIVILED03_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 433
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صادق زراعتی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور، گروه عمران، نیشابور، ایران

سیدمجتبی موحدی فر

استادیار ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور، گروه عمران، نیشابور، ایران

چکیده

دیوارهای برلینی از جمله سازههایی هستند که در سالیان اخیر و بعد از سال 2001 بیش از پیش مورد استفاده قرار گرفته و هرچند هزینه بردار بودهاما در قیاس با سایر روشها از استحکام بیشتری برخوردار است. در سالیان اخیر نیز تنش های منطقه ای و وجود گروهک های تروریستی الزام مطالعاتبیشتر برای دفاع از سرزمین و مرزها را نیز به دنبال دارد. یکی از جدی ترین تهدیدات تهدیدات موشکی بوده که گاها در موشک های 28 GBU تا33 متر قدرت نفوذ در زمین را نیز داشته و در جنگ عراق نیز به کار برده شده اند. اما یکی از روشها بر جلوگیری از اثر انتقال موج انفجار استفادهاز چاهک در پشت دیوار انکراژ شده بوده تا به کمک آن از اثر خسارات حاصل در محل پروژه کاسته شود. در این مقاله قصد داریم با استفاده ازنرم افزار تفاضل محدود FLAC به مدلسازی این پدیده پرداخته و تاثیر فاصله برخورد موشک همچنین عمق و ابعاد و فاصله چاهک تا دیوار برلینی بر میزان خسارات وارده را بر آورد کنیم. در پایان نتیجه میشود که با افزایش فاصله چاهک هرچند ریسک برخورد در سمت دیگر چاهک افزایشیافته با این حال دفع امواج بیشتر بوده و همچنین افزایش عرض چاهک نیز در کاهش خسارات تاثیر زیادی دارد.

کلیدواژه ها

موشک GBU، مدلسازی عددی؛ دیوار انکراژ؛ نرم افزار تفاضل محدود فلک؛ چاهک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.