بررسی نقش مرکز هنر و موسیقی در جهت ارتقاء سطح فرهنگ جامعه با بهره گیری از فناوری های نوین

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و توسعه اقتصاد شهری
  • کد COI اختصاصی: CIVILED03_047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 771
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مونا لاله

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری داخلی دانشگاه آزاد لاهیجان

چکیده

فضای عمومی در دنیای مدرن شاید تنها مکان برقراری ارتباط فیزیکی بین افراد باشد .اهمیت این فضا برای ایجاد روابط اجتماعی، فرهنگی،سیاسی و غیره بسیار و برای بقای شهر اساسی است. موسیقی بعد از زبان مهمترین پایه فرهنگی هر قوم و ملت است. این پدیده با پویایی جامعه،با نهادهای اجتماعی فرهنگی، همانند اسطوره، مذهب،هنر و غیره و نهایتا بنیان های معیشتی و شرایط زیست انسانها هم در طبیعت و هم در تاریخسر و کار دارد. از هنگامی که انسان وارد اجتماع شد و تمدن فرهنگی خاص در جامعه او شکل گرفت، پدیده موسیقی نیز دستخوش تحولاتکمی و کیفی قرار گرفت. هدف اصلی در این پژوهش بررسی نقش مرکز هنر و موسیقی در جهت ارتقاء سطح فرهنگ جامعه با بهره گیری ازفناوری نوین می باشد که یکی از دلایل مهجور ماندن موسیقی ایرانی و منطقه ای , عدم وجود کنسرتهای بزرگ و نبود امکانات مناسب برایآموزش اصولی موسیقی و نبود مکانهای مناسب برای این امر می باشد. در حالی که این مقوله برای زنده نگه داشتن فرهنگ غنی و موسیقی اصیل ماو رشد و معرفی آن در سطح جهانی بسیار ضروری می باشد. دراین تحقیق به دنبال شناخت مولفه های عمدتا کالبدی هستیم که دریک فضایشهری عمومی با کاربری مرکز هنر و موسیقی باعث ایجاد موفقیت می شوند و می توانند باعث ارتباط افراد با فضا و در نهایت باعث جذب هر چهبیشتر گردشگران شود و همچنین در راستای کاهش مصرف انرژی در آن گردد. روند این پژوهش با روش کتابخانه ای و توصیفی- تحلیلی صورتگرفته است. درادامه چند نمونه موردی جهانی موفق از و مراکز هنرو موسیقی معرفی و بررسی میگرددو تا راهکارهایی در جهت طراحی مناسباین مرکز در شهر با کارکردی مشخص برای شهروندان گردد.

کلیدواژه ها

مرکزهنروموسیقی، فناوری نوین،ارتقاء فرهنگ، جامعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.