ارزیابی اثربخشی پل های عابر پیاده از جهت کارکرد و مکانیابی مناسب (محدوده میدان فرودگاه تا میدان مشتاق شهر کرمان)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و توسعه اقتصاد شهری
- کد COI اختصاصی: CIVILED03_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 778
نویسندگان
دانشجو دکترا شهرسازی واحد علوم و تحقیقات تهران
کارشناس ارشد شهرسازی دانشگاه آزاد کرمان
چکیده
به موجب استفاده بیش از حد از اتوموبیل و تسلط آن بر فضاهای شهری ، به مرور عابر پیاده به حاشیه رانده شد که پس از پایان جنگ جهانی دوم رویکردنوینی در شهرسازی در قالب اختصاص فضا به عابرین پیاده شکل گرفت که پل عابر پیاده دستاورد این توجه می باشد. نکته ای که حایز اهمیت می باشد تغییرنقش ارتباطی پل های عابر پیاده به محل نصب تبلیغات تجاری و شهری بوده، چرا که بسیاری از پل های عابر که با هزینه هنگفتی چه به صورت مکانیزه و چه عادی ساخته می شوند بدون در نظر گرفتن جانمایی مناسب در مکان های مورد نیاز ساخته شده که حتی منظر شهری را نیز مخدوش نموده و بسیاری ازکریدور های دید رآهبردی به نقاط با ارزش شهری را مخدوش می نمایند. هدف این مقاله تحلیل میزان اثربخشی پل های عابر پیاده در سطح شهر کرمان از جهت کارایی بوده که مشخص می شود کدام پل ها فاقد کارایی وبده و تنها به منظور عرصه تبلیغات شهری جانمایی شده اند و کدام ها به چه دلیل کمتر مورد استفاده قرار میگیرند. بدین منظور مطالعات میدانی انجام شده و از تحلیل اطلاعات، دلایل عدم استفاده از پل های هوایی مشخص گردیده است. پارامترهای تاثیرگذار بر اثربخشی پل های هوایی پیاده مواردی چون امنیت و ایمنی عابر پیاده، زیباسازی بصری، دسترسی آسان ، موقعیت و جایابی مناسب پل ها و غیره می باشد که هر یک از آنها در این تحقیق مورد بررسی قرار می گیرند. مسیله ای در این تحقیق که بیش از هر چیز حایز اهمیت بوده میزان کارایی این پل ها و عوامل تاثیرگذار بر کارکرد قوی انها می باشد که به موجب تحلیل اطلاعات میدانی تعیین می گردد. در نهایت بر اساس یافته های تحقیق با رفع موانع موجود و ایجاد کیفیت های مورد انتظار می توان گام های اساسی در جهت حل مشکلات موجود برداشت.کلیدواژه ها
اثر بخشی، پل عابر پیاده، کارکرد پل ها، مکانیابی، کرمانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.