تاثیر عوامل طراحی محیطی مرکز آموزش فنی و حرفه ای نوجوانان بد سرپرست بر افزایش کارایی شغلی از دیدگاه دو گروه زن و مرد

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش ملی رویکردهای نوین در برنامه ریزی و توسعه پایدار منطقه ای
  • کد COI اختصاصی: NPRD01_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 428
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صفا حیدری فر

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه معماری،واحد مرودشت ،دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت،ایران

محمد مسلمی حقیقی

هیات علمی، گروه هنر و معماری، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی، مرودشت، ایران

چکیده

مطالعات مختلف گویای همبستگی قوی میان آموزش و بهره وری است، از جمله آموزش های ویژه در تربیت نیروی انسانی آموزش های فنی و حرفه ای می باشد که نقش مهمی در تشکیل سرمایه انسانی از طریق تربیت نیروهای ماهر مورد نیاز بازار کار ایفا می کنند که نه تنها عهده دار تربیت نیروی کار می باشند، بلکه از طریق بستر سازی خود اشتغالی، به حل مشکل بیکاری نیز کمک شایانی می نمایند.با توجه به جوان بودن جمعیت ایران و در نتیجه وجود ناهنجاری هایی از قبیل مشکلات اقتصادی، فقر فرهنگی، وجود بیماری های روانی و اعتیاد والدین، طلاق، مرگ یک یا دو والد و بسیاری عوامل دیگر با پدیده کودکان و نوجوانان بد سرپرست مواجه می باشیم. هدف تحقیق حاضر بررسی عوامل تعاملاتی مرکز آموزشی در افزایش کارایی افراد از دیدگاه دو گروه زن و مرد می باشد. روش جمع آوری اطلاعات عوامل معماری و افزایش کارایی شغلی به صورت کتابخانه ای از کتب و مقالات معتبر استخراج گردیده است. سپس به صورت کمی از دو ابزار پرسشنامه (معماری و بازده شغلی) استفاده گردیده است و در نهایت به وسیله نرم افزار آماری SPSS اطلاعات آنالیز شده است. نتایج حاصل نشان می دهد آموزش های عملی و حرفه ای، عملکرد مربیان، ایجاد فضاهای عمومی و اجتماعی و همچنین ایجاد کارگاه های روباز بیشترین ارتباط با بازده شغلی آینده حرفه آموزان بد سرپرست را دارا هستند. که با به کارگیری این عوامل در طراحی، می توان بستر مناسبی برای سوق دهی افراد به سمت هدف پژوهش (افزایش کارایی شغلی) فراهم کرد.

کلیدواژه ها

مرکز آموزش فنی و حرفه ای ، نوجوان بدسرپرست ، بازده شغلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.