تاثیر بازشوها بر رفتار درون صفحه ای ساختمان های مصالح بنایی غیر مصلح به روش پیوسته اجزاء محدود 2

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس سراسری نوآوری های اخیر در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD03_251
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 474
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرحسین بازیار

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران مهندسی سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر

محمد مافی

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی پردیس شهید عباسپور

لیلا شهریاری

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

چکیده

در حال حاضر ساختمان ساخته شده با مصالح بنایی بخصوص ساختمانهای آجری ، درصد بالایی ازساختمان های موجود یا در حال احداث در کشور ما را تشکیل می دهند.مهمترین عامل مقبولیت ساختمان های بنایی ،در دسترس بودن مصالح، ساده بودن تکنولوژی تولید آجر و بلوک سیمانی، آشنایی سازندگان با نحوه ساخت و ساز و سرانجام ارزان بودن قیمت تمام شده این قبیل ساختمان ها است. در زلزله سانفرانسیسکو ، خلیج هاکی 1913 و کانتو 1923 سازه های مصالح بنایی زیادی خسارت دیدند و نامرغوبی ساختمان های بنایی متداول، به عنوان یک سازه مقاوم در برابر زلزله آشکار گشت که عواملی همچون ترد بودن مصالح ، وزن سنگین، سختی زیاد، که منجر به پاسخ زیاد، درمقابل امواج زلزله میشود.، به همین منظو ر با استفاده از مدل رفتار خرابی پلاستیک که در نرم افزار اباکوس موجود می باشد به بررسی رفتار یک ساختمان سه بعدی پرداخته. این تحقیق دارای مطالعه عددی است و مدل های ان با استفاده ار نرم افزار اجزاء محدود مدل سازی و سپس تحت آنالیز پوش آور و پس از آن انالیز لرزه ای واقع و .نتایج تحلیل حاصل از نرم افزار عددی با مدل آزمایشگاهی مورد بررسی و صحت سنجی قرار خواهند گرفت . موارد استخراج شده شامل بیشترین تنش ها و ترک های سازه ایکه در راستای مولفه افقی زمین لرزه در دیوار های پیرامونی بوده است . نقاط بازشو دیوارها در ساختمان های با مصالح بنایی از حیث تحمل بارهای جانبی و قائم دارای ضعف بیشتری میباشند که در این تحقیق سعی شده است، الگویی برای گسترش ترک در اطراف بازشوها بدست آورده و در نهایت توصیه هایی اجرایی و اقتصادی برای کاهش صدمات به ساختمان و جلوگیری از تخریب دیوارها به کمک روش های مقاوم سازی بدست آورد. تعیین مسیر خرابی های پلاستیک سازه بنایی وامکان سجی مقاومسازی آن

کلیدواژه ها

بازشو ها-ساختمان بنایی-تنش ها -مدل عددی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.