الگوریتمی جدید برای انتخاب ویژگی و کلاسبندی تومو رهای پستان در تصاویر اولتراسوند
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران
- کد COI اختصاصی: ICMVIP09_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 750
نویسندگان
دانشگاه تربیت مدرس
دانشگاه تربیت مدرس،
دانشگاه تربیت مدرس
دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
سیستمهای تشخیص کمک رایانهای سرطان پستان که برای تشخیص و کلاسبندی تومورها در تصاویر اولتراسوند استفاده میشوند، غالب ا از چهار بخش پیشپردازش، ناحیهبندی، استخراج و انتخاب ویژگی، و کلاسبندی تشکیل میشوند. در این مقاله انتخاب ویژگی با کمک الگوریتم رگرسیون لجستیک تنک ) SLR (، به طور خودکار و همزمان با کلاسبندی انجام میشود. این الگوریتم با استفاده از روش ARD اهمیت هر پارامتر را همزمان با تخمین مقادیر پارامتر، تعیین کرده و ویژگیهای نامرتبط را حذف میکند. در این پژوهش، پس از مراحل پیشپردازش و ناحیهبندی، با استخراج ۲۵ ویژگی ریختشناسی و اعمال الگوریتم SLR ، به طبقهبندی تومورهای پستان پرداخته شده است. همچنین این طبقهبندی با استفاده از هفت روش انتخاب ویژگی T_test ، Fisher_score ، SBMLR ، FCBF ، MCFS ، CFS و Chi_square و استفاده از کلاسبند رگرسیون لجستیک و نیز بدون انتخاب ویژگی انجام شده است. با توجه به نتایج بدست آمده، الگوریتم رگرسیون لجستیک تنک، در مقایسه با سایر الگوریتمها، عملکرد بهتری را ارائه میدهد و ضمن معرفی متمایزکنندهترین ویژگیها، میتواند نوع تومور را با صحت ۹۶ % تعیین کندکلیدواژه ها
انتخاب ویژگی، رگرسیون لجستیک تنک، کلاسبندیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.