طراحی و ساخت حسگرهای دفنی با استفاده از تکنیک پردازش موازی و بکارگیری آن ها در سیستم هوشمند آبیاری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین رویداد پیوند آب و انرژی شریف
  • کد COI اختصاصی: ENERWAT01_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 509
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهسا نوری

دانشجوی دکتری سازه های آبی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری – کارشناس ارشد شرکت فیدار آب سامان

وحید صدقی

مهندس فناوری اطلاعات – شرکت فیدار آب سامان

چکیده

روند روبه رشد تناوب خشکسالی ها و کاهش متوسط مقادیربارندگی در بیشتر مناطق، لزوم برنامه ریزی و استفاده بهینه از منابع محدودآب موجود را ضروری ساخته است. به همین منظور آگاهی از بیلان آبی و شرایط رطوبتی خاک اراضی زراعی و منابع طبیعی، نقش مهمی در مدیریتحوزه های آبخیز ایفا می کند. استفاده بهینه از آب و افزایش تولید که به تامین امنیت غذایی منجر می شود، موضوعی است که باید آن را در کلجامعه ترویج کرد. با بکارگیری سامانه نوین آبیاری می توان علاوه بر کاهش هزینه ها، شاهد افزایش کیفیت و درآمد در بخش کشاورزی بود . سامانهمدیریت هوشمند آبیاری با هدف کاهش چشمگیر مصرف آب و افزایش راندمان کشاورزی ساخته شده است. در ایین سیستم از حسگرهای تدفینیبا دقت بالا و هزینه کمتر در مقایسه با حسگرهای TDR استفاده شده است. سیستم پیش رو بر پایه تشخیص نیاز آبی گیاهان با استفاده از پارامتر های ازپیش تعریف شده و نیز اطلاعات دریافت همزمان با استفاده از تکنیکپردازش موازی اطلاعات به طور مستقل در تمامی ایستگاه های دریافت،پردازش و فرمان طراحی و پیاده سازی گردیده است.

کلیدواژه ها

پردازش موازی، حسگرهای تدفینی، سامانه هوشمند آبیاری، TDR

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.