بررسی تأثیر پدیدار شدن اصول ناب و چابک در یکپارچگی زنجیره تأمین شرکت های هولدینگ

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF04_518
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 573
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب میرزامحمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه شهید بهشتی

مجتبی حسینعلی پور

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی

اکبر عالم تبریز

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

شرکت ها به هدف کسب بازدهی بیشتر، به دنبال کشف راهکارهای و شیوه های نوین مدیریتی در پروژه ها می باشند. از آنجا که سهم عمده ای از هزینه های پروژه مربوط به فعالیت های تدارکاتی و آماد می باشد؛ زنجیره تأمین از جمله بخش هایی است که می تواند تأثیر چشمگیر بر بهره وری پروژه داشته باشد. وجود عوامل متعدد و مؤثر در زنجیره ی تأمین، لزوم یکپارچه سازی این واحد را دوچندان و ضروری می نماید. ناب،چابک و ناب-چابک سازی زنجیره تأمین از جمله شیوه های نوین مدیریتی هستند که اکثر شرکت های موفق برای حضور و رقابت در عرصه بازار جهانی به سمت آن ها گرایش پیدا کرده اند. این پژوهش با درک علمی از موضوع و مطالب مرتبط با آن، به دنبال بررسی ‏تأثیر پدیدار شدن اصول مدیریتی ناب و چابک بر یکپارچگی زنجیره ی تأمین می باشد. همچنین با بررسی میدانی از طریق پرسش نامه، به شناخت معیارهای این اصول و کسب میزان تأثیر آنها بر افزایش کارایی و بهره وری زنجیره تأمین هولدینگ های ساختمانی در ایران می پردازد. آزمون آماری تحلیل عاملی، جهت بررسی معناداری معیارهای پژوهش استفاده شده است و به بررسی فرضیه های پژوهش پرداخته است. نتایج به دست آمده گویای آن است که، بکارگیری اصول ناب و چابک، یکپارچگی زنجیره تأمین را افزایش خواهد داد.

کلیدواژه ها

ناب، چابک، یکپارچگی زنجیره ی تأمین، هولدینگ های ساختمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.