بررسی و ارزیابی چابکی به روش فازی و ارائه راهکارهایی جهت بهبود آن (مورد مطالعه: شرکت های ارائه دهنده اینترنت تهران بزرگ)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF04_344
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 398
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزاد راشدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نورواحد تهران غرب

چکیده

در این مقاله سعی شده تا با استفاده از مجموعه متغیرهای کلامی و قوانین اگر-آنگاه فازی، روشی برای ارزیابی چابکی سازمانی و رتبه بندی شرکت ها ارائه شود. تغییر، یکی از بزرگترین خصوصیات سازمانها و موسسات در حوزه رقابتی امروز است. چابکی توانایی سازمان برای تغییر است تا فرصتهایی را که براساس این تغییر ایجاد می شود مورد بهره برداری قرار دهد. سازمان چابک سازمانی است که می تواند تغییر کند و خود را با تغییرات محیطی همچون یک استراتژی پیروزمندانه وفق دهد؛ در این مقاله با استفاده از روشFAI سطح چابکی 3 شرکت فعال در حوزه اینترنت مورد ارزیابی قرار می گیرد. در این پژوهش از تمامی خبرگان شرکت و از پرسشنامه ای که در 4 بعد اصلی روابط همکاری، محیط، کارکنان و ساخت وتولید تشکیل شده است در دو سطح اهمیت و وضع موجود اطلاعات جمع آوری می شود. درادامه با توجه به شرایط موجود و وضعیت مطلوبی که سازمان باید داشته باشد، پیشنهاد مناسب برای برنامه ریزی و تصمیم گیری اتخاذ می شود.

کلیدواژه ها

سیستم تولید چابک (AMS)، رویکرد فازی، شاخص فازی چابکی (FAI)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.