تصمیم گیری بهینه در استراتژی بازاریابی با استفاده از تکنیک topsis
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: همایش بین المللی افق های نوین در علوم مدیریت و حسابداری، اقتصاد و کارآفرینی
- کد COI اختصاصی: BCONF01_108
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1120
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد 'گروه مدیریت 'مشهد 'ایران
عضو هیات علمی تمام وقت گروه مدیریت ',واحد مشهد 'دانشگاه آزاد اسلامی 'مشهد 'ایران
چکیده
استراتژی بازاریابی تعیین می کند یک سازمان چگونه با اهداف بازاریابی خود می رسد مثلا بر کدام بازارها و محصولات متمرکزمی شود و چه مقدار برای فعالیت بازاریابی هزینه می کند.تصمیم گیری موثر استراتژی بازاریابی باید دارای چهارچوبی باشد که مناسبترین استراتژی بازاریابی را انتخاب کند. بر این اساسنیاز به اجرا و پیاده سازی برنامه ریزی استراتژیک و اولویت بندی و انتخاب مناسب ترین استراتژی بر اساس وزن و اهمیت عواملو معیارهای تعیین کننده وجود دارد. بازاریاب ها از تکنیک های گوناگون کیفی و علمی برای بدست آوردن و تصمیم گیری استراتژی های خود استفاده می کنند. به منظور انتخاب بهترین استراتژی از Topsis استفاده شده است. Topsis به عنوان یک روش تصمیم گیری چند شاخصه، روشی ساده ولی کارآمد در اولویت بندی محسوب می شود. تحقیق حاضر در مورد تکنیکتقدم سفارش بواسطه شباهت با یک راه حل ایده آل Tosis واقع شده که می توان از طریق استراتژی بازاریابی در یک صنعت واقعی برای تعیین استراتژی مناسب بازاریابی به کار گرفت. در این روش باید گزینه ی انتخاب شده کوتاه ترین فاصله را از جواب ایده آل و دورترین فاصله را از ناکارآمد ترین جواب داشته باشد.کلیدواژه ها
استراتژی بازاریابی – تصمیم گیری چند معیاره – Topsis )تکنیک اولویت بندی سفارشات با راه حلهای ایده آلمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.