پیشنهاد طرح پارک جامع کوهپایه ای قومس با رویکرد اکولوژیکی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: همایش سراسری فناوری و تکنولوژی در مهندسی عمران، معماری،برق و مکانیک
- کد COI اختصاصی: NCOT01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 470
نویسندگان
کارشناسی ارشد، مهندسی عمران (راه و ترابری)، اداره کل راه و ترابری استان سمنان
دانشجوی کارشناسی، مهندسی عمران، دانشگاه پیام نور شاهرود
دانشجوی کارشناسی، مهندسی عمران، دانشگاه پیام نور شاهرود
چکیده
در منطقه قومس با توجه به نیازهای فرهنگی مردم این منطقه ایجاد فضاهای تفریحی جدید مورد نیاز می باشد و توزیع انها باید به گونه ای باشد که دسترسی به انها برای شهروندان اسان باشد. بر اساس سرانه فضای سبز در ایران برای هر نفر13 متر مربع پیشنهاد شده ولی در استانداردهای جهانی برای هر نفر 25 متر مربع می باشد. برای دست یافتن به رفاهشهروندان باید مدیران، تصمیم گیرندگان و سیاست گذاران در حوزه های مرتبط با فضاهای فرهنگی شهری اصول صحیح علمی را مبنای عمل خود در این راستا قرار دهند. برای جهت بخشیدن به فعالیت های تفریحی دراین شهرطبق چارچوب معیارها و اصول اقتصاد شهری، باید اقداماتی انجام شود ، تا شهروندان باور کنند که نیازهای تفریحی آنها با ایجاد مراکزتفریحی جدید فراهم می گردد.علاوه بر آن منطقه قومس با داشتن مسیرهای مواصلاتی متعدد به شمال یکی از شاهراه های توریستی می باشد و طبعا به یک مرکز تفریحی برای تمام ساعات شبانه روز نیازمند است. در این مقاله هدف طرح پیاده سازی یک پارک اکولوژیکی بر اساس اقلیم زیست محیطی و بافت فرهنگی منطقه قومس در قسمت شمالی و کشور ایران بوده است. باتوجه به تفاوت های بسیار زیاد موجود در فرهنگ ایرانی اسلامی ما و سایر کشورها تعدادی از دیدگاه های زیست محیطی، مدیریتی، فرهنگی و دیدگاه عموم مردم نیز در طراحی لحاظ شده است.کلیدواژه ها
معماری، پارک تفریحی، اکولوژیکی، قومس، شاهراه شمال، توریستیمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.