تأثیر نسبت دهانه به عمق بر ظرفیت برشی تیرهای بتنی T شکل پیش تنیده شده با استفاده از مصالح FRP به روش المان محدود
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: همایش سراسری فناوری و تکنولوژی در مهندسی عمران، معماری،برق و مکانیک
- کد COI اختصاصی: NCOT01_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 718
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج،
چکیده
از بین همه انواع شکست شناخته شده در سازه های بتنی، شکست برشی به این دلیل که عضو بدون هیچ گونه اخطار قبلی شکسته می شود بدترین نوع شکست می باشد. با وجود تحقیقات گسترده در زمینه مقاوم سازی با استفاده از کامپوزیت های FRP هنوز مطالعه بر روی رفتار اعضای بتنی پیش تنیده FRP نیاز به تحقیقات ومطالعات گسترده دارد. این امر به ویژه برای تیر پیش تنیده بتنی T شکل یا کابل پیش تنیدگی FRP ضروری تر است. درمطالعه حاضر بررسی رفتار تیرهای بتنی T شکل پیش تنیده شده یا استفاده از پلیمرهای تقویت شده به کمک الیاف کربنی انجام شده است. تجزیه و تحلیل یه روش المان محدود یا استفاده از نرم افزار آباکوس صورت گرفته است. هدف از این مطالعه بررسی وابستگی ظرفیت برشی تیرهای پیش تنیده CFCC در نسبت های مختلفa/d است. در تحقیقات انجام شده ابتدا چهار تیر یا نسبت های مختلفa/d(3/5،2/5،1/5) که هر سه تیر درمعرض بارگذاری دو یار متمرکز به فاصله a از تکیه گاه و یک تیر درمعرض بارگذاری یار گسترده یکنواخت مدلسازی و بررسی شده است. سطح مقطع و آرماتورهای تقویتی در همه تیرها یکسان است.نتایج تجزیه و تحلیل نشان داد ظرفیت برشی تیرها یا نسبتa/d رابطه معکوس دارد. مقایسه نتایج تجزیه و تحلیل یا فرمول طراحی برشی آیین نامه ها نشان داد فرمول آیین نامه CSA S806-12 مشابه وابستگیa/d اما مقادیری پایین تر از مقاومت برشی از تجزیه و تحلیل را داده است.کلیدواژه ها
شکست برشی، CFCC ، تیرهای T شکل ، پیش تنیدگی، آباکوسمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.