بررسی امکان استفاده از سنگهای اکسیده با نسبت Fe/FeO بالاتر از 7 در خطوط تولید شرکت سنگ آهن چادرملو

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: دومین همایش معدن و علوم وابسته
  • کد COI اختصاصی: TABASMINE02_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 5934
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا کیفری

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، معدن چادرملو، شرکت مشاور طرح اندیشان

چکیده

در خط تولید دو کارخانه فرآوری سنگ آهن چادرملو به جای جداکننده مغناطیسی تر از نوع LIMS در قسمتهای Final Cleaner ,Cleaner ,Cobber از جداکننده مغناطیسی با شدت متوسط MIMS استفاده شد. که با این تغییر امکان بررسی استفاده از سنگهای اکسیده با نسبت Fe/FeO بالاتر از 7 در خطوط تولید فراهم شد. برای بررسی عملکرد MIMS به جای LIMS از نتایج daily sampling و همچنین اندازه گیری تناژ ورودی به کارخانه و تناژ کنسانتره تولیدی توسط Belt scaleها استفاده شد. نتایج این بررسی نشان داد در پایلهای با نسبت Fe/FeO کمتر از 7 اختلاف بین ریکاوری MIMS و LIMS حدود 2. 85 درصد و در پایلهای با نسبت Fe/FeO بیشتر از 7 اختلاف بین ریکاوری MIMS و LIMS حدود 5/46 درصد است. بنابراین با نصب MIMS استفاده از پایلهای با نسبت Fe/FeO بیشتر از 7 توصیه می شود.

کلیدواژه ها

چادرملو، Fe/Feo ,LIMS ,MIMS و ریکاوری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.