بررسی تاثیر موانع اقتصادی، اجتماعی، آموزشی بر میزان گرایش دبیران دوره متوسطه به فعالیت های پژوهشی شهرستان دزفول
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF04_220
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 407
نویسندگان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
چکیده
این تحقیق با هدف، بررسی تاثیر موانع اقتصادی، اجتماعی، آموزشی بر میزان گرایش دبیران دوره متوسطه به فعالیت های پژوهشی شهرستان دزفول صورت گرفت. مبانی نظری تحقیق بنا به تناسب موضوع از نظریه های ساختارگرا، کنش متقابل، کارکردگرایی، مارکسیستی مربوط به این حوزه مورد استفاده قرار گرفته شد. روش اعمال شده در پژوهش حاضر، به روش پیمایشی و با استفاده از تکنیک پرسشنامه، جامعه آماری تحقیق کل معلمان مدارس دولتى شهرستان دزفول که تعداد 618 نفر بوده اند از این تعداد 408 نفر زن و 210 نفر مرد بوده است 380 نفر از آنها به عنوان نمونه انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفته شد. اعتبار ابزار به صورت محتوایی و برایسنجش پایایی از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد. برای آزمون متغیرهای پژوهشی از آمارههای متناسب در نرمافزار Spss استفاده شده است و همچنین یافتهها نشان داد رابطه معناداری بین متغیرهای موانع اجتماعی، اقتصادی، آموزشی وجود دارد. نکته مهم در این جا این است که تمام متغیرهای مستقل بترتیب اول موانع اقتصادی ، دوم موانع اجتماعی ، سوم موانع آموزشی بیشترین تآثیر بر عدم گرایش دبیران به انجام پژوهش های داشته اند. بنابراین متغیره های ذکرشده به نوبه خود بر متغیر وابسته تاثیر گذار بوده اند. بنابراین سه فرضیه بیان شده قابل قبول هستند.کلیدواژه ها
موانع اجتماعی، موانع اقتصادی، موانع آموزشی، موانع سازمانی ، فعالیت های پژوهشیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.