ارزیابی علل و درمانهای مختلف افسردگی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF04_183
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 589
نویسندگان
چکیده
افسردگی یک اختلال ذهنی رایج با علل مختلف است و بیش از 17 درصد افراد را در طول زندگی شان تحت تاثیر قرار می دهد. این اختلال باعث کاهش کارایی افراد در بسیاری از زمینه ها مانند شغل، روابط خانوادگی و اجتماعی و... می شود و همچنین از دیگر ویژگی های آشکار این بیماری میتوان به ایجاد یک سری احساسات منفی از قبیل غم ، اندوه ، خود تحقیری ، گوشه گیری و بی علاقگی و ... اشاره کرد که عاقبت به خودکشی منجر می شوند مجموعه ای از دلایل ژنتیکی، بیوشیمیایی ، محیطی و فاکتور های فیزیولوژیکی به عنوان فاکتور موثر در این اختلال در نظر گرفته می شوند و زنان باردار و افراد مسن مستعد ابتلا به این اختلال هستند . برای درمان این اختلال روش های زیادی پیشنهاد شده که از جمله آن ها می توان به حرکت درمانی، روان درمانی ، درمان با دارو های صنعتی و گیاهی و مکمل ها اشاره نمود . متفاوت بودن راه های درمانی پیشنهاد شده به نوع نگرش فرد درمانگر به این نوع اختلال برمی گردد. جهت پیشگیری و درمان افسردگی مطالعات زیادی انجام شده است و با توجه به افزایش سن جمعیت در ایران و شیوع افسردگی این پدیده مستلزم مطالعات و تحقیقات بیشتری می باشد. هدف این مقاله ارزیابی علل مختلف افسردگی و همچنین درمانهای آن در تحقیقات مختلف است.کلیدواژه ها
افسردگی . اختلالات ذهنی . درمانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.