بررسی حقوق متقابل زن و شوهر در خانواده در سبک زندگی اسلامی و با رویکرد دینی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF04_145
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 709
نویسندگان
چکیده
این مقاله با موضوع بررسی حقوق متقابل زن و شوهردر خانواده به سبک زندگی اسلامی با رویکرد دینی پرداخته شده است. از دیدگاه اسلام، خانواده ها واحدهای سازنده ی هستی و زیر ساختارهای اساسی جامعه است که وظیفه ی استمرار بقای نسل خلیفه الله را به عهده دارد. خانواده در حقیقت هم پیامد و هم مامور ادامه دهنده ی امر خداوند در آیه ۳۰ سوره بقره إنی جاعلٌ فی الأرْض خلیفه می باشد)اسعدی ۱۳۸۶ . ۳۹ هدف از مقاله حاضر،بررسی حقوق متقابل زن و شوهر در خانواده به سبک زندگی اسلامی با رویکرد دینی است. آگاهی زن و شوهر از حقوق متقابلی که نسبت به یکدیگر در برقراری حسن روابط زن و شوهر اثر انکارناپذیر داشته، که این مطلب ضرورت این تحقیق را می رساند .روش این پژوهش کتابخانه ای است.برای رسیدن به اهداف پژوهش اطلاعات گردآوری شده مورد نقد و تحلیل قرار گرفت. این پژوهش و مطالعه های انجام شده به این موضوع اشاره داردکه در بررسی حقوق متقابل زن و شوهر در خانواده ها در سبک زندگی اسلامی می توان حقوق متقابل آنها را این گونه بیان کرد که : زن، هنگام و پس از اجرای عقد نکاح حقوقی از نظر عرفی، شرعی و قانونیبه قرار ذیل حقوقی کسب می کند که شوهر مکلف به ادای آنهاست. ۱- زیر زبانی 2 -مراسم عروسی 3 -مهریه 4 -نفقه ی زن. و با توجه به عرف و شرع، حقوقی مشترک و یا حقوقی برای زن در خانواده شناخته شده ، مرد نیز حقوقی دارد که باید زن آن ها را رعایت کند که عبارتند از: 1 - تمکین زن 2 -تعیین مسکن برای زنکلیدواژه ها
خانواده، حقوق زن، حقوق شوهر، سبک زندگی اسلامیمقالات مرتبط جدید
- مروری بر مفاهیم هوش مصنوعی و اثرگذاری آن بر مباحث آموزشی
- بررسی رابطه میزان استفاده از نتفلیکس با نگرش به دگرباشی جنسی
- بررسی میزان تحصیلات والدین و تاثیر آن بر فرزندان
- بررسی اثربخشی آموزش میهن پرستی بر تقویت روحیه میهن دوستی دانش آموزان پایه سوم ابتدایی
- اثربخشی واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب بر تکانشگری و کنترل خشم در زنان مورد خشونت (خشونت فیزیکی) در شهرستان یزد
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.