فناوری نوین حسگریی سیمی جهت نصب در صنایع دریایی و پایش مرزهای دریایی جنوب کشور
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: هجدهمین همایش صنایع دریایی
- کد COI اختصاصی: NSMI18_319
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 611
نویسندگان
مربی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم انتظامی امینناجا و مشاور فرماندهی مرزبانی دریابانی ناجا
کارشناسی ارشد شیمی دارویی امور فنی دانشگاه شاهد تهران
چکیده
زمینه وهدف: امروزه برای کشورهایی مثل ایران با گستردگی مرز استفاده از فناوری اطلاعات ضروری است کنترل مرزها شامل مراقبت از مرزهای زمینی دریایی و هوایی است باتوجه به پشرفتهای اخیر در زمینه الکترونیک و مخابرات بیسم توانایی طراحی و ساخت حس گرهاییکه توانایی انجام اعمالی چون دریافت اطلاعات مختلف محیطی براساس نوع حسگر، پردازش و ارسال اطلاعات را دارند موجب پیدایش ایده استفاده از آنها جهت نصب در صنایع دریایی و پایش مرزهای دریایی جنوبی شده است. روش: مقاله حاضر به روش توصیفی تحلیل و ابزار کتابخانه ای است. نتایج : نتایج پژوهش نشان دهنده آن است که استفاده از شبکه ی حسگر بی سیم در عملیات نظامی یا حتی کشتیرانی در آبهای سرزمینی کشور را به راحتی تشخیص داده و برای ایجاد امنیت وارد عمل می شود. این شبکه با توجه به افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات در نقطه های مختلف، هزینه کم نگهداری مصرف انرژی پایین می تواند راهبردی مناسب جهت نصب در صناعی دریایی و پایش مرزهای دریای جنوب ایران باشد از سوی دیگر، زمانی که دشمن سعی دارد با فرستادن امواج رادارهای نظامی صنایع دریایی را از کار بیندازد این سیستم می تواند به کار خود ادامه دهد.کلیدواژه ها
فناوری نوین، شبکه حسگر بی سیم، پایش مرز، مرزهای دریایی جنوب ایرانمقالات مرتبط جدید
- تبیین نقش دانش سنتی بوم شناختی در مدیریت خدمت اکوسیستمی تنظیم اقلیم
- معرفی ابزار اسپارکر در شناسایی بهینه ی ساختگاه های سازه های ساحلی بنادر در راستای توسعه پایدار
- نقش هوش مصنوعی در حمل و نقل دریایی
- عوامل موثر بر توسعه صنایع دریایی با رویکرد اقتصاد دریا محور
- Blue Horizons: Innovations and Opportunities in Marine Resource Management and Development
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.