شبیه سازی سه بعدی روش ساخت تزریق در خلا با استفاده از نرم افزارهای اجزای محدود

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: هجدهمین همایش صنایع دریایی
  • کد COI اختصاصی: NSMI18_224
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 474
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی سعید کیاست

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

حبیب عباسی سورشجانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

روش ساخت تزریق در خلاء و قالب گیری انتقال رزین از پشرفته ترین روشهای ساخت قطعات کامپوزیتی می باشد که با توجه به کیفیت مدنظر این روشها انتخاب می شوند که برای انجام صحیح فرایند ساخت باید اطلاعات مناسبی از مواد مورد استفاده و شرایط اولیه در اختیار داشته باشیم. یکی از مهمترین مراحل تهیه قالب می باشد که قبل از انجام فرایند باید محلهای تزریق رزین به درستی تعیین گردد برای انجام شبیه سازی ها نرم افزارهای متعددی وجود دارد که پس از بررسی نتایج حاصل از شبیه سازی جبهه جریان با استفاده از نرم افزار تخصصی برای یک کره با ابعاد و شرایط مشخص به بررسی این روش برای شبیه سازی به کمک نرم افزار انسیس پرداخته ایم. پس از بررسی نتایج حاصل شده از لحاظ زمانی به این نتیجه رسیدیم که با یک خطای محدود در شبیه سازی می توان از نرم افزار انسیس نیز استفاده نمود. همچنین می توان دریافت که وجود لبه در دو طرف قالب در بهبود سرعت و کیفیت موثر می باشد.

کلیدواژه ها

روش پیش بینی، شبیه سازی فرآیند ساخت، آنالیز تجربی، آنالیز عددی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.