مروری بر ادبیات ساختار سرمایه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NDMCONFT05_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 647
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیوان ولی پور هفشجانی

نویسنده مسئول کارشناس ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد

مجتبی مطلبیان چالش تری

مربی حسابداری، دانشگاه پیام نور

بهاره بنی طالبی دهکردی

استادیار پایه 11 ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، ایران

چکیده

مطالعات و پژوهشهای صورت گرفته پیرامون ساختار سرمایه منتج به ارائه نظریههای مختلف و بعضاً متناقض گردیده است. پژوهشگران با ارائه مدلها و تئوریهای گوناگون در جستجوی یافتن راههایی برای دستیابی به یک ترکیب بهینه در ساختار سرمایه میباشند که ارزش شرکت را حداکثر و هزینه سرمایه آن را به حداقل ممکن برساند. از بین این نظریات،، نظریه توازی باسابقهای طولانی، حجم گستردهای از این مطالعات را به خود اختصاص داده است و هنوز هم موردتوجه پژوهشگران این حوزه قرار دارد. از جدیدترین رویکردهایی که بهعنوان زیرشاخههای از این نظریه مطرحشده است، نظریه توازی پویا میباشد.این پژوهش به طور خلاصه به بررسی مبانی نظری ساختار سرمایه و عمده پژوهش های خارجی و داخلی مرتبط با ساختار سرمایه پرداخته است. باتوجه به مبانی نظری مطرح شده در خصوص ساختار سرمایه می توان به این نتیجه رسید که ترکیب ساختار سرمایه شرکت از نظر مدیران مالی اهمیت زیادی داشته؛ چون بر هزینه سرمایه و ارزش شرکت اثر می گذارد. همچنین نتایج حاصل از مبانی نظری مطرح شده موید این است که عوامل درون سازمانی و برون سازمانی زیادیبرساختار سرمایه شرکت اثر می گذارند و نظریه های ساختار سرمایه با انجام تحقیقات بیشتر روز به روز سیرتکاملی پیدا کرده اند که مهم ترین این نظریه ها شامل نظریه توازی پویا، نظریه ترجیحی، نظریه سود خالص و سودخالص عملیاتی می باشد و مهم ترین پژوهش انجام شده در خصوص ساختار سرمایه؛ پژوهش مودیگلیانی و میلر می باشد

کلیدواژه ها

ساختار سرمایه، سودآوری؛ تئوری ترجیحی، تئوری توازی پویا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.