ساخت و ارزیابی یک وجین کن نوسانی دستی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
- کد COI اختصاصی: NCAMEM10_305
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1237
نویسندگان
عضو هیئت علمی، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه فردوسی مشهد
فارغ التحصیل کارشناسی ، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه فردوسی مشهد
عضو هیئت علمی، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
وجین علفهای هرز مزارع در دو حالت بهناچار باید توسط کارگر و بصورت دستی صورت گیرد؛ زمانی که مزرعه آنقدرکوچک است که کاربرد ماشین صرفه اقتصادی نداشته باشد و دیگر، زمانی که بهر دلیلی نتوان ماشین را به گیاه نزدیک کرد. درایران هر دوی این حالات بدلیل کوچکی مزارع و الگوهای کشت مختلف، بسیار پیش میآید. مطالعات کاربردی در این زمینه بسیار محدود بوده و نتیجتا هیچ ماشین یا ابزار مناسبی برای این منظور به جامعه کشاورزی ایران معرفی نشده است. مقاله حاضر، بهتشریح طراحی و ساخت یک وجینکن نوسانی دستی پرداخته است. تست سایش آن با کمک تراکتور در یک مزرعه واقعی انجام شد. همچنین عملکرد این وسیله از جنبه ظرفیت زراعی، با روشهای مرسوم خراسان مقایسه گردیده است. میزان سایش 0/22 درصد در عملیاتی به سطح مفید 030 مترمربع بود. نتایج نشان داد که ظرفیت زراعی این وسیله، بسته به تراکم علف هرز میتواندتا 5 برابر روشهای معمول باشد. همچنین، نتایج مصاحبه تلفنی با کشاورزان، حاکی از رضایمندی ایشان از جنبه کاهش زمان و خستگی عملیات وجین بود.کلیدواژه ها
علف هرز، کشاورزی ارگانیک، مزرعه کوچکمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.