طراحی، ساخت و ارزیابی جداساز مارپیچ- فشاری کودهای گاوی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
- کد COI اختصاصی: NCAMEM10_290
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 649
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس
عضوهیئت علمی گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه تربیت مدرس
عضو هیئت علمی، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
با وجود تعداد زیاد گاوداریهای صنعتی در کشور، هنوز شیوه برخورد با کودهای دامی به صورت سنتی و توده کردن آن در زمین های اطراف است که معضلات زیست محیطی نظیر تولید بوی بسیار آزار دهنده، نشت شیرابه های کود به آبهای سطحی و زیر س طحی و مشکلات حمل و نقل و ذخیره کود را در پی دارد. از روش های مدیریت کودهای دوغابی در گاوداریها، جدا سازی مایع و جامد کود با m3 جداسازهای کود است. در این راستا یک دستگاه جداساز مارپیچ- فشاری با ظرفیت حجمی 14 در روز (200 راس گاو شیری) برای جدا سازی کود طراحی و ساخته شد. به منظور تعیین شرایط کاری بهینه جدا ساز، اثر سه متغیر غلظت کود ورودی، ف شار اعمالی و سرعت مارپیچ بر راندمان جداسازی دستگاه یعنی درصد حذف مواد جامد لجن و درجه خشکی کود جامد خروجی در آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی برای کودهای گاوی دوغاب ی ارزیابی شد. بیشینه ظرفیت عبوردهی دستگاه برای کود با غلظت TS %14 ،1 -برابر با kgh 5/557 بود. نتایج آنالیز تجزیه واریانس نشـان داد اثرات متقابل سـه گانه متغیرها بر هر دو راندمان به ترتیب در سـطح احتمال 1 و 5 در صد معنی دار ا ست. افزایش غلظت کود ورودی و ف شار اعما لی باعث افزایش درجه خ شکی کود شده، اما در صد حذف مواد جامد را کاهش داد.کلیدواژه ها
جداساز کود دامی، دوغاب کود گاوی، راندمان جداسازی، غربال و مارپیچ فشارندهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.