ارزیابی عملکرد یک سامانه حرارتی هیبرید خورشیدی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
- کد COI اختصاصی: NCAMEM10_265
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 628
نویسندگان
عضو هئیت علمی بخش مهندسی بیوسیستم، دانشگاه شیراز
دانشجوی اسبق کارشناسی ارشد، بخش مهندسی بیوسیستم، دانشگاه شیراز
عضو هئیت علمی بخش مهندسی بیوسیستم، دانشگاه شیراز
چکیده
در این پژوهش یک سیستم ترکیبی از یک کلکتور سهموی مرکب و یک واحد گرمایی برقی ارائه شده است. اجزاء مذکور در کنار یک مبدل حرارتی در قالب مدار بسته قرار گرفتند. از روغن انتقال حرارت به عنوان سیال کاری سیستم استفاده شد. به منظور بررسی عملکرد سامانه، آزمایشهای تجربی در سه سطح دبی کم، متوسط و زیاد که براساس پیشآزمایشهای صورت گرفته مقادیر s/kg 036/0 و 013/0 و 005/0 انتخاب گردیدند، صورت پذیرفت. از سوی دیگر به منظور شبیهسازی یک سامانه تولید بخار100 و 110 و 120 و طی 40 تکرار (نمونه برداری در هر 5 دقیقه طی 3 o) مبدل حرارتی) سه سطح دمای خروجی کل سیستم C110-80 o ساعت) مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد برای تمام سطوح دبی، دمای روغن خروجی از کلکتور در بازهی C خواهد بود. علاوه بر این بررسی اثر فاکتور بر دمای خروجی کلکتور، بر اساس آزمون دانکن و در سطح احتمال 95 %بیانگرمعنیداری اثر دبی روغن، دمای خروجی کل سیستم و اثر متقابل آنها بود. در ارزیابی کارکرد سیستم هیبریدی، پارامتر درصد مشارکت گرمکن اندازهگیری و مشاهده شد، بیشترین میزان مشارکت گرمکن برقی مربوط به دبی s/kg 005/0 و دمای خروجی Co 120 با اندازهی %43 و کمترین آن مربوط به دبی s/kg 036/0 و دمای خروجی C o100 نزدیک به صفر بوده است.کلیدواژه ها
عملکرد حرارتی، فاکتور دبی سیال، کلکتور سهموی مرکب، مشارکت برقی، واحد گرمایی برقیمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.