طراحی موزه ها به عنوان ساختار الحاقی به بنای تاریخی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: MEUCONF01_301
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1065
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) – قزوین – ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)- قزوین – ایران
چکیده
موزه ها به عنوان بناهایی با عملکرد مهم و میزان تاثیرگذاری بالا در فرهنگ و اجتماع شهروندان یک شهر به شمار می روند. احداث یک موزه به دلیل شرایط ویژه آن کاری پیچیده و پر اهمیت است. حضور موزه ها در بافت تاریخی، که اغلب به دلیل فرسودگی عملکردی و کالبدی، به بخش منزوی شهرها تبدیل شده اند، میتواند به عنوان عامل تحریک تجدید حیات به کار گرفته شود. طراحی موزه در زمینه تاریخی به دلیل ارزش و هویت مکانی زمینه آن چالشی مهم را پیش روی طراحان قرار میدهد. طراحی ساختارهای الحاقی در بافت های تاریخی با روش های گوناگون صورت می گیرد که ساختار جدید را در طیفی از سازگاری تا تضاد با بنای تاریخی شکل می دهد. طراحی موزه ها به عنوان ساختارهای الحاقی مسائلی چون چگونگی رویارویی قدیم و جدید، احترام به بافت تاریخی ، و تمایز ساختار الحاقی از ساختار قدیمی را ایجاد میکند. پژوهش حاضر پس از مطالعه روش های مختلف طراحی ساختارهای الحاقی، با بررسی نمونه های مختلف مشابه در جهان به چگونگی طراحی موزه های الحاقی در بافت های تاریخی با استفاده از روش های مذکور می پردازد. در نهایت با مقایسه و تحلیل مطالعات انجام شده، پیشنهادهای طراحی موزه به عنوان ساختارهای الحاقی آورده میشود. تا در آینده در طراحی ساختارهای الحاقی با کاربری موزه در بافت های تاریخی شهرهای ایران مورد استفاده قرار گیرد.کلیدواژه ها
موزه، ساختار الحاقی، بافت تاریخی، ساختار جدیدمقالات مرتبط جدید
- Economic Evaluation of Establishing a ۱۰۰-Hectare Pistachio Orchard in Savojbolagh County (Peik Village)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) چنانچه با افزایش وزن بوته، شاخص برداشت در حد متوسط بماند. (II)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) اگر همبستگی بین وزن بوته و شاخص برداشت شکسته شود.(I)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب در صورتی که همبستگی بین صفات شاخص برداشت و وزن بوته قابل شکستن نباشد. (III)
- مروری بر فرصت های شغلی شیلاتی در روستاها و نقش آن بر توسعه ی پایدار روستایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.