بررسی تأثیر فضای سبز در بنا با تمرکز بر ایجاد آسایش روانی با رویکردگشتالت نمونه ی موردی (فرهنگسرای نیاوران و فرهنگسرای ارسباران)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: MEUCONF01_298
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 844
نویسندگان
چکیده
در دوران کهن پیوند عمیقی بین انسان و طبیعت وجود داشته است . به عنوان مثال ، اقوام ماد در زمان خود به کاشت گل و گیاه می پرداختند . امروزه کیفیت طراحی در معماری جزء ارکان اصلی تلقی می شود . زیرا انسان جدا از محیط خود نیست و هر لحظه در تعامل با محیط و برقراری ارتباط از محیط است با قرارگیری انسان در محیط تأثیرات متقابلی از محیط خود دریافت می کند که بر روی روان افراد تأثیر گذار است . فضای سبز به عنوان جزئی از ساختار بنا ها در ساختار شهری به عنوان عضو پویا و زنده از اهمیت خاصی برخوردار است ، برای اینکه معماری در سازماندهی شهر بتواند آسایش روانی افراد را برقرار سازد . اما در این زمینه با توجه به رشد روز افزون جمعیت و افزایش ساخت وساز شاهد شهر هایی هستیم که جایگاه تجمع فعالیت های متفاوت می باشد . ساختار شهر با این سرعت کاملاً نامنظم و دارای اغتشاش بصری است که جداره ها به صورت جداره ی صلب و خشن شهر را آراسته اند . این شکل باعث به وجود آمدن مشکلاتی چون: ( استرس ، افسردگی و....) در جامعه می شود . در این پژوهش روش مطالعه به لحاظ گردآوری داده ها (میدانی و تطبیقی ) می باشد که در شهر تهران مورد بررسی قرار می گیرد . برای حل این مسائل اخیر با بررسی تأثیرات فضای سبز (گیاهان) در بنا در چگونگی ایجاد آسایش در فضا پرداخته می شود و در نهایت به ارائه ی الگوی مناسب تطبیق نظریات گشتالت در ارتباط با فضای سبز و آرامش روانی افراد در فضاهای ایجاد شده از ساختمان ها در روانشناسی محیط ارائه می شود .کلیدواژه ها
فضای سبز ، آسایش روانی ، ادراکمقالات مرتبط جدید
- Economic Evaluation of Establishing a ۱۰۰-Hectare Pistachio Orchard in Savojbolagh County (Peik Village)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) چنانچه با افزایش وزن بوته، شاخص برداشت در حد متوسط بماند. (II)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) اگر همبستگی بین وزن بوته و شاخص برداشت شکسته شود.(I)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب در صورتی که همبستگی بین صفات شاخص برداشت و وزن بوته قابل شکستن نباشد. (III)
- مروری بر فرصت های شغلی شیلاتی در روستاها و نقش آن بر توسعه ی پایدار روستایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.