مدلی برای بهینه کردن مصرف برق خانگی به روش پویایی شناسی سیستم
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: MEUCONF01_226
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 768
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه علم و هنر یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته - مهندسی صنایع سیستم دانشگاه علم و هنر یزد
چکیده
سرانه مصرف برق خانگی کشورمان در سالهای اخیر بالاتر از میزان مشابه جهانی آن بوده و نیز به دلیل سهم حدود 33 درصدی مصارف این حوزه از کل مصارف برق کشور طی ده سال گذشته، مطالعات در راستای بهبود سیاست های وزارت نیرو در بخش های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی از نظر نقش مدیریت مصرفی این بخش به خصوص در زمان های پیک بار مصرف، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این تحقیق سعی گردیده، رفتار مشترکین خانگی کشور با رویکرد سیستم داینامیک تحلیل شده و در نهایت به مدل سازی مصرف با استفاده از مدل پیشنهادی، طی سال های 92-82 پرداخته می شود. ابتدا پارامترهای موثر در مسئله شناسایی شده و سپس با استفاده از رویکرد سیستم داینامیک، روابط علی و معلولی در بخش های مختلف سیستم شناسایی و دیاگرام آن ترسیم شده است. سپس مدل پیشنهادی در نرم افزار Vensim شبیه سازی و نتایج مدل سازی، ارائه می گردد. در انتها با بکارگیری نرم افزار Minitab و طراحی آزمایشها به روش تاگوچی، نتایج مدلسازی و نحوه تاثیر پارامترهای مختلف، تحلیل می شود.کلیدواژه ها
سیستم داینامیک، مصارف برق خانگی، روش تاگوچیمقالات مرتبط جدید
- Economic Evaluation of Establishing a ۱۰۰-Hectare Pistachio Orchard in Savojbolagh County (Peik Village)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) چنانچه با افزایش وزن بوته، شاخص برداشت در حد متوسط بماند. (II)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) اگر همبستگی بین وزن بوته و شاخص برداشت شکسته شود.(I)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب در صورتی که همبستگی بین صفات شاخص برداشت و وزن بوته قابل شکستن نباشد. (III)
- مروری بر فرصت های شغلی شیلاتی در روستاها و نقش آن بر توسعه ی پایدار روستایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.