مطالعه تاثیرگذاری اظهار نظر حسابرس بر پایداری سود شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: MEUCONF01_222
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 489
نویسندگان
گروه حسابداری ، واحد قشم ، دانشگاه آزاد اسلامی ، قشم ، ایران
عضو هیئت علمی گروه حسابداری ، واحد قشم ، دانشگاه آزاد اسلامی ، قشم ، ایران
چکیده
این مطالعه به بررسی تاثیرگذاری اظهار نظر حسابرس بر پایداری سود شرکت های پذیرفته شده در بورس اورق بهادار تهران می باشد. متغیر مستقل این پژوهش اظهار نظر حسابرس از 4 معیار نظر مشروط ، نظر مخالف (مردود) ، عدم اظهار نظر و اهمیت تشکیل شده است و متغیر وابسته پایداری سود می باشد. نمونه، شامل 95 شرکت پذیرفته شد در بورس اررا بهادار تهران بین سال های 1387 تا 1393 و نرم افزار مورد استفاد جهت تجزیه ر تحلیل آماری Stata12 می باشد .فرضیه ها بر اساس آزمون رگرسیون خطی چند متغیره ،مورد آزمون قرار گرفته اند. براساس نایج حاصل از آزمون فرضیه ها،فرضیه های تحقیق به جز فرضیه چهارم مورد تایید قرار گرفته و همچنین فرضیه چهارم تحقیق که بیانگر این امر بوده که پایداری سود در بین شرکت هایی که گزارش حسایرسی با اظهار نظر مشروط با بند تاکید برمطلب خاص و شرکت هایی دارای اظهار نظر حسابرسی مشروط دریافت می کنند.، تفاوت معناداری وجود دارد مورد تایید قرار نگرفته در نتیجه فرضیه چهارم تحقیق رد گردید.کلیدواژه ها
اظهارنظر حسابرسی،پایداری سود،نظر مشروط،نظر مخالف (مردود)، عدم اظهار نظر ،اهمیتمقالات مرتبط جدید
- Economic Evaluation of Establishing a ۱۰۰-Hectare Pistachio Orchard in Savojbolagh County (Peik Village)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) چنانچه با افزایش وزن بوته، شاخص برداشت در حد متوسط بماند. (II)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) اگر همبستگی بین وزن بوته و شاخص برداشت شکسته شود.(I)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب در صورتی که همبستگی بین صفات شاخص برداشت و وزن بوته قابل شکستن نباشد. (III)
- مروری بر فرصت های شغلی شیلاتی در روستاها و نقش آن بر توسعه ی پایدار روستایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.