تحلیل ساختاری اثر بخشی تسهیم دانش و دارایی های فکری در بهبودعملکرد مالی سازمانهای دولتی(مطالعه موردی : شرکت گاز شهرستان ارومیه)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: MEUCONF01_213
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 414
نویسندگان
استاد یار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه ، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد آزاد اسلامی واحد ارومیه ، ایران
چکیده
در اقتصاد دانش، سرمایه فکری به یکی از منابع اولیه مزیت رقابتی برای شرکت ها تبدیل شده است . با توجه به تغییر قابل ملاحظه در زمینه عوامل تولید کسب و کار در اقتصاد جدید دانش، برای شرکتها ضروری است که از عناصر سرمایه فکری که منجر به ایجاد ارزش میشود، آگاه باشند. هدف این پژوهش تحلیل ساختاری اثربخشی تسهیم دانش و دارایی های فکری در بهبود عملکرد مالی سازمانهای دولتی (مطالعه موردی: شرکت گاز شهرستان ارومیه) می باشد. نمونه پژوهش کلیه کارکنان شرکت گاز استان آذربایجان غربی در سال 1394 می باشد. این پژوهش بر مبنای هدف، از نوع کاربردی و از لحاظ طبقه بندی بر حسب روش توصیفی است. روش آزمون فرضیه ها، آزمون همبستگی و رگرسیون است. برای آزمون فرضیه ها از نرم افزار SPSS16 استفاده شده است. نتایج حاصل از آزمون فرضیههای این پژوهش با استفاده از آزمون همبستگی حاکی از این است که، بعضی از مولفه های دارایی فکری تأثیر مثبتی بر عملکرد مالی دارد و همچنین بعضی از شاخص های تسهیم دانش می تواند تأثیر مثبتی بر عملکرد مالی داشته باشدکلیدواژه ها
دارایی فکری؛ عملکرد مالی، تسهیم دانش، سرمایه انسانیمقالات مرتبط جدید
- Economic Evaluation of Establishing a ۱۰۰-Hectare Pistachio Orchard in Savojbolagh County (Peik Village)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) چنانچه با افزایش وزن بوته، شاخص برداشت در حد متوسط بماند. (II)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) اگر همبستگی بین وزن بوته و شاخص برداشت شکسته شود.(I)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب در صورتی که همبستگی بین صفات شاخص برداشت و وزن بوته قابل شکستن نباشد. (III)
- مروری بر فرصت های شغلی شیلاتی در روستاها و نقش آن بر توسعه ی پایدار روستایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.