سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی
کد COI مقاله: GSCONFKH02_020
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 180
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی همدیدی - ماهواره ای بارش برف فراگیر در غرب ایران مطالعه موردی: 13 ژانویه 2002
چکیده مقاله:
به منظور بررسی وضعیت بارش برف فراگیر در غرب ایران که شامل استان های همدان، کردستان و کرمانشاه می باشد، از سه پایگاه داده اولی داده های مقادیر بارش برف مربوط به 13 ایستگاه سینوپتیک واقع در منطقه، دیگری داده های شبکه بندی شده متعلق به تارنمای مرکز ملی پیش بینی محیطی/علوم جوNCEP/NCA برای تحلیل های همدید و سومین گروه، داده های مربوط به تصاو یر ماهواره MODIS با فرمت HDF بود که برای بررسی پوشش برف در منطقه اخذ شد. نتایج نشان داد که عامل اصلی رخداد برف فراگیر در منطقه استقرار ناوه بسیار عمیق مورب با جهت شمال شرق - جنوب غرب که در سمت راست یک بندال دو قطبی ایجاد شده و سبب شده تا منطقه در زیر چرخندگی مثبت قوی قرار گیرد. از طرفی تشکیل جبهه و صعود سریع هوا در لایه های زیریم جو در رخداد این پدیده نقش مهمی را ایفا کرده اند. در نهایت با استفاده از شاخص برفی تفاضلی نرمال شده( NDSI) ، مناطق تحت پوشش برف شناسایی شد. این بررسی نشان داد که دو استان کردستان و کرمانشاه بیش از استان همدان تحت تاثیر برف و بارش آن بوده اند.
کلیدواژه ها:
بارش برف، همديدي، ماهواره اي، غرب ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/562377/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی آبادی، کاظم و حاجی محمدی، حسن،1394،بررسی همدیدی - ماهواره ای بارش برف فراگیر در غرب ایران مطالعه موردی: 13 ژانویه 2002،دومین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی،شیراز،،،https://civilica.com/doc/562377
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، علی آبادی، کاظم؛ حسن حاجی محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، علی آبادی؛ حاجی محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خشکسالی های استان اردبیل با استفاده از شاخص های آماری و سینوپتیکی
- تحلیل آماری و سینوپتیکی بارش های برف سنگین شهرستان کرمانشاه
- اندازه گیری ترکیبات آلی فرار تولید شده در فرآیند ماست بندی و هوای داخلی ماست بندی: مطالعه موردی
- بررسی اقلیم آسایش گردشگری شهرهای کرمان و سیرجان با استفاده از شاخصTCI
- اثرات تغییر اقلیم بر کشاورزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.