کاربرد فناوریهای ژئوانفورماتیک در توسعه پایدار
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی
- کد COI اختصاصی: GSCONFKH01_347
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 717
نویسندگان
گروه ریاضی و کامپیوتر،واحد تالش، دانشگاه آزاد اسلامی ، تالش، ایران
چکیده
فناوری اطلاعات یکی از پرکار بردترین فناوریهای قرن حاضر و بزرگترین موفقیت بشر در پیشرفت تکنولوژی و اطلاعات بعد از انقلاب کوپرنیکی در نجوم در روی کره زمین بوده است که امروز طبقه بندی کشورها در تمامی زمینه های علمی، فنی، اقتصادی، تجاری، اجتماعی ، فرهنگی و غیره ... بر اساس میزان استفاده از فناوری اطلاعات سنجیده می شود و مرزهای جغرافیایی بر اساس همکاری در پردازش اطلاعات برداشته می شود و تولید پردازش و توزیع اطلاعات عامل قدرت تلقی می گردد. و نیز اطلاعات خشک و بی روح در فناوری اطلاعات به دنیای انسانی نزدیکتر می شود. حال به جهت اهمیت موضوع فناوری اطلاعات، ما در این مقاله ابتدا ضمن آوردن چند تعریف برای فناوری اطلاعات، عصرهای کشاورزی، صنعتی و فراصنعتی و مزایای استفاده از فناوری اطلاعات در هزاره سوم را مورد بررسی قرار داده و در این خصوص جامعه اطلاعاتی و برخی از خصوصیات آنرا در ذخیره سازی انرژی مطرح خواهیم کرد.کلیدواژه ها
فناوری اطلاعات، عصر اطلاعات، جامعه اطلاعاتیمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.