بررسی وضعیت مهاجرین سیستان در مناطق کار استان کرمان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی
- کد COI اختصاصی: GSCONFKH01_182
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 451
نویسندگان
دانشگاه ملی زابل
دانشگاه ملی زابل
دانشگاه زابل
دانشگاه زابل
چکیده
افراد در راستای فرار از مشکلات و تنگناه های موجود در محل سکونت خویش به فضای سکونتگاهی دیگر مهاجرت می کنند تا با استفاده از امکانات شغلی و اجتماعی مکان مقصد به رفاه، ارتقاء معیشت و زندگی بهتر دست یابند. لذا هدف از پژوهش حاضر تحلیل وضعیت مهاجران سیستانی در مناطق کار استان می باشد. روش تحقیق به کار گرفته شده توصیفی- تحلیلی می باشد که بر مبنای یافته های میدانی و پرسشنامه ای استوار است. جامعه آماری پژوهش حاضر تعداد 2826 خانوار از مهاجران سیستانی واقع در سه شهر کرمان، زرند و رفسنجان از استان کرمان می باشند که از این بین تعداد 338 خانوار از مهاجران به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای تحلیل داده ها از آزمون های کروسکال والیس و من ویتنی در نرم افزار spss استافده شد. نتایج گویای این است که مهاجران از وضعیت درآمدی مطلوبی برخوردارند که این امر باعث گردیده تمایل به ماندگاری مهاجران در مناطق کار استان کرمان افزایش یابد. از سوی دیگر مهاجرین بالای 10 سال اقاممت رضایت بیشتری از تنوع شغلی موجود در مناطق کار استان کرمان نسبت به مهاجرین کمتر از 10 سال اقامت دارند. همچنین نتایج نشان می دهد که از لحاظ مکانی مهاجرین ساکن در مرکز استان نسبت به مهاجران ساکن در شهرهای زرند و رفسنجان از وضعیت درآمدی، شغلی، امکاناتی- رفاهی و مسکونی مناسب تری برخوردارند.کلیدواژه ها
مهاجرین سیستانی، ماندگاری مهاجران، بهبود وضعیت زندگی، مناطق کار کرمانمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.