سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی
کد COI مقاله: GSCONFKH01_099
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 165
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تغییر ارتفاع و نوسان انرژی ایران زمین با توجه به ارتفاع خط همدمای صفر درجه
چکیده مقاله:
کاهش دما با افزایش ارتفاع در شرایط عادی تروپوسفر، یک امر مسلم است، ولی نتایج بررسی های علمی حاکی از آن است که در نواحی از ایران مرکزی با ارتفاع بیش از هزار متر، اولین هسته دریافت کننده کالری قرار دارد، هر چند این مناطق در شرایطی هم قرار دارند که مقدار رطوبت هوا نیز به حداقل خود می رسد، ولی با توجه به کاهش مقدار بخار آب و دیگر آئروسل های مؤثر در جذب پرتوهای خورشیدی در نواحی مرتفع تر، میزان انرژی دریافتی زمین از خورشید و بخصوص ذرات انرژی که طول موج کمتری دارند، افزایش می یابد. در شرایط مساعد از نظر شیب و سطح مساعد دریافت کننده انرژی (جهت شیب و وسعت سطح دریافت کننده) مقدار انرژی دریافت شده افزایش می یابد. این موضوع علیرغم کاهش دما به خاطر افزایش ارتفاع است، چرا که به همان علتی که میزان انرژی دریافتی افزایش می یابد، انرژی بازتابی زمین نیز افزایش داشته و در واقع انرژی دریافتی، نمی تواند تأثیر زیادی در افزایش دما داشته باشد. هر چند در کاربرد انرژی خورشیدی نکته بسیار با اهمیتی است. این مقاله سعی در بررسی تغییر میزان کالری دریافتی با توجه خاص در ارتباط با ارتفاع خط هم دمای صفر درجه ایران زمین دارد. برای این بررسی از 16 ایستگاه اقلیمی مختلف در ایران استفاده شده است و با چهار روش مختلف، تغییرات کالری با افزایش ارتفاع مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. بررسی ها حاکی از آن است که با افزایش هر هزار متر ارتفاع، میزان کالری دریافتی در حدود 100 کالری افزایش می یابد.
کلیدواژه ها:
انرژی دریافتی، کالری، آئروسل، طول موج، جو، هم دمای صفر درجه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/562031/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفری، غلام حسن،1394،بررسی تغییر ارتفاع و نوسان انرژی ایران زمین با توجه به ارتفاع خط همدمای صفر درجه،اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی،آباده،،،https://civilica.com/doc/562031
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، جعفری، غلام حسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، جعفری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش آگاه سازی و ارتقاء جایگاه اجتماعی زنان در بهبود وضعیت زیست محیطی روستا
- مکان یابی بیمارستان در شهر لاهیجان با استفاده از مدل فازی ممبر شیپ
- تحلیل برخورداری و دسترس پذیری مساجد در منطقه 20 شهرداری تهران
- نقش دیپلماسی شهری در تحقق اهداف توسعه پایدار در دوران آنتروپوسن
- ماهیت منازعه هویتی و سناریوهای تقسیم قدرت درسوریه پس از داعش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.