بررسی ارتقا گردشگری الکترونیکی بازدیدکنندگان با در نظرگیری سیستم های اطلاعاتی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی
- کد COI اختصاصی: GSCONFKH01_089
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 685
نویسندگان
دانشیار، گردشگری، دانشگاه علم و فرهنگ, تهران ، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد, مدیریت جهانگردی، دانشگاه علم و فرهنگ, تهران، ایران
چکیده
توسعه پایدار در فن آوری، ارتباطات و به خصوص اینترنت، انقلابی در صنعت گردشگری ایجاد کرده است. با تولید مدل های کسب و کار جدید، تجدید ساختار کانال های توزیع، تغییر در شکل دادن فرایند تولید در صنعت گردشگری و آخر اما تامین کنندگان خدمات توریستی و همچنین به عنوان ذینفعان را تحت تاثیر قرار داده است. در این تحقیق، به کارگیری گردشگری الکترونیکی برای بازدید کنندگان گردشگری برای پیشرفت و ارتقا با توجه بیشتر به سیستمهای اطلاعاتی که در خدمت خدمات توریستی هستند مورد بررسی قرار گرفته است.. به کارگیری سیستم های اطلاعاتی نقش مهمی در گسترش گردشگری الکترونیکی ایفا می کنند. گردشگری الکترونیکی برای حمایت از گردشگران با ارائه سایت های تخصصی و نرم افزاری که کاهش زمان برای مقاصد توریستی لازم است ساخت آسان تر روند رزرو یا اجاره ماشین و یا کمک به برنامه ریزی سفر و تصمیم گیری می آید. پورتال گردشگری یک محیط شفاف برای ترویج کسب و کار گردشگری می باشد. گردشگری الکترونیکی شامل اطلاعات برای مصرف کنندگان، رزو الکترونیکی و پرداخت الکترونیکی می شود. اکثر فن آوری کسب و کار الکترونیکی در ارتباطات میان محور مشتریان، ارائه دهندگان و کارفرمایان هستند و توسعه کسب و کار الکترونیکی درگردشگری به مصرف کنندگان اجازه می دهد تا نیازهای الکترونیکی خود را بیان نمایند و به دنبال آن تعداد بازارهای تجاری، بهره وری مناسب و قیمت رقابت فزایش می یابد و هزینه ها کاهش پیدا می کند. علاوه بر این، اجازه می دهد تا سازمان ها و ارائه دهندگان به تجزیه و تحلیل مشتریان بالقوه خود برای مدیریت منابع کارآمد بپردازند. سیستم های الکترونیکی مورد استفاده در صنعت گردشگری به دو دسته تقسیم می شوند: سیستم های دفتر که برای پردازش داده ها و ارائه گزارش کتبی یا بصری استفاده می شود.کلیدواژه ها
گردشگری الکترونیکی، توزیع گسترده، پیشرفت گردشگری، سیستم های اطلاعاتیمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.