ارزیابی خطر زلزله بر سدهای اطراف گسل مازندران - خزر

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی
  • کد COI اختصاصی: GSCONFKH01_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 513
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام بختیاری

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی ساختاری و تکتونیک، دانشگاه دامغان

سید ناصر هاشمی

استادیار و عضو هیئت علمی گروه زمین شناسی، دانشگاه دامغان

محمد بشیر گنبدی

استادیار و عضو هیئت علمی گروه زمین شناسی، دانشگاه دامغان

چکیده

در این مقاله به ارزیابی خطر زلزله بر سدهای میجران، صلاح الدین کلا، الیمالات، شیاده و عباس آباد بهشهر با تکیه بر نقش گسل فعال مازندران - خزر پرداخته شده است. بدین منظور ابتدا به جمع آوری داده های زلزله از کاتالوگ های مختلف پرداخته شد و پس از آن با استفاده از فرمول های Wells and Coppersmith (1994)، Ambraseys & Jackson (1998)، Nowroozi (1985)، (1978) Mohajer Ashjaei & Nowroozi به محاسبه توان لرزه زایی گسل مازندران - خزر پرداخته شد سپس با استفاده از روابط کاهیدگی (2001) Douglas و Campbell and Bozorgnia (2003)، با روش تعیینی با استفاده از نرم افزار Arc Gis به تهیه نقشه های هم شتاب و هم شدت در 10 کیلومتری گسل مازندران- خزر پرداخته شد و سدهای بهره برداری موجود در این محدوده تحلیل خطر شدند.

کلیدواژه ها

گسل مازندران - خزر ، سد میجران، سد صلاح الدین کلا، سد الیمالات، سد شیاده، سد عباس آباس بهشهر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.