مروری بر روش های تصفیه پساب صنایع خمیر و کاغذ با تکیه بر روش های بیولوژیکی و فیلتراسیون غشایی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت محیط زیست
- کد COI اختصاصی: EEMCONF01_047
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2079
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی شیمی، طراحی فرایندهای جداسازی، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران
چکیده
افزایش سریع جمعیت موجب بهره برداری بیش از حد از منابع موجود و به دنبال آن آلودگی آب، خاک و هوا شده است صنایع کاغذ سازی یکی از مهم ترین صنایع زیر بنایی کشور و در عین حال از بزرگترین منابع آلودگی در سرتاسر جهان می باشد. این صنعت بین 20000 تا 60000 گالن آب به ازای تولید 1 تن محصولات کاغذی استفاده می کن د که رقم بسیار بزرگی است و نشان از مصرف زیاد آب و در نتیجه تولید حجم عظیمی پساب می باشد. تخلیه مستقیم این پساب ها به منابع آبی، آسیب های فراوانی را به گیاهان و جانوران و در نهایت به انسان ها وارد می کند؛ که جبران آن یا غیر ممکن و یا با صرف هزینه های بسیار زیاد همراه است. دولت ها در راستای حفظ محیط زیست قوانین سختگیرانه ای را در مورد تخلیه پساب به منابع آب، وضع کرده و صنایع را ملزم به رعایت آنه ا نموده اند . بر این اساس کیفیت پساب ، قبل از تخلیه بایستی با استانداردهای جهانی مطابقت داشته باشد. در این مقاله روش های مختلف تصفیه ی پساب های صنایع کاغذ سازی در نقاط مختلف جهان، از جمله شناورسازی و رسوب دهی، اکسیداسیون و الکترواکسیداسیون، انعقاد و انعقاد الکتریکی، جذب سطحی، فیلتراسیون غشایی و روش های بیولوژیکی به تفصیل مرور شده اند.کلیدواژه ها
صنایع کاغذسازی، پساب، محیط زیست، روش های تصفیه ی پسابمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.