طراحی سیستم حامی امدادرسانی در سوانح با عنوان: (سیستم امدادرسانی الکترونیک ERS)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مدیریت بحران و HSE در شریان های حیاتی، صنایع و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: DMHSE03_076
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 909
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت دولتی، معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر استان کرمان
چکیده
با نگاهی به تاریخچه حوادث و سوانح در کشور عزیزمان، یکی از موضوعاتی که در حافظه تاریخی ثبت شده است، وقوع مکرر سوانح و متعاقب آن، درگیر شدن تعداد زیادی از آسیب دیدگان و عوامل امدادی با موضوعات امدادرسانی، و نیز درجاتی از آشفتگی سیستم های اجتماعی می باشد. وظیفه مدیریت سوانح در فاز اضطراری سوانح پس از مرحله جستجو و نجات، امدادرسانی و توزیع اقلام زیستی و بهداشتی با هماهنگی دستگاه های امدادرسان است. روش های فعلی جهت شناسائی آسیب دیدگان واقعی، توزیع مناسب و فرماندهی منابع منطقه عملیاتی ناکارآمد می باشند. لذا ضروری است شیوه ای جهت فرآیند امدادرسانی اندیشیده شود تا موجب هم افزایی دستگاه ها و نیز اثربخشی فعالیت عوامل و جلوگیری از هدررفت منابع گردد. در این مقاله شیوه ای تحت عنوان (سیستم امدادرسانی الکترونیک) پیشنهاد گردیده تا با تلفیق تجربیات و فناوری RFID و رایانه و نیز هماهنگی عوامل و دستگاه های فوق الذکر این نقایص مرتفع گردد. این سیستم در هفت فاز پیشنهاد گردیده که فاز اول آن در حوادث و مانورها اجرایی و آزمایش شده است. این گام ها با عناوین زیر می باشند: - کارت هوشمند خدمات رسانی به آسیب دیدگان، - سیستم کنترل تردد پرسنل و عوامل امدادی از طریق کارت هوشمند با سیم کارت، - سیستم کنترل تردد وسایل نقلیه امدادی از طریق کارت هوشمند یا سیم کارت، - کارت هوشمند کنترل ورود و خروج تجهیزات امدادی، - کنترل انبار منطقه حادثه دیده، - داشبورد مدیریت اطلاعات حوادث و تصمیم یاری قبل و حین حادثه، - داشبورد هوش مصنوعی تخمین و پیش بینی حوادث و نیازمندی های آنان.کلیدواژه ها
امدادرسانی، فرماندهی منطقه، RFID، توزیع اقلام، کارت هوشمند، دفترخانوارمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.