تاثیر عدد پرانتل بر انتقال حرارت در یک حفره با دو دیواره متحرک به روش لتیس بولتزمن

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری مهندسی مکانیک و برق ایران
  • کد COI اختصاصی: DMECONF02_077
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 553
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان امیری راد

استادیار گروه مکانیک، دانشگاه حکیم سبزواری

مصطفی رضائی تربقان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه حکیم سبزواری

چکیده

مشخصات جریان و دما در حفره با دو دیواره متحرک با استفاده از روش لتیس بولتزمن شبیه سازی شده است. این شبیه سازی بصورت دو بعدی، نه جهته انجام شده و از مدل D2Q9 استفاده شده است. کانتورهای سرعت و دما برای رینولدز 1000 و با نسبت های طول به عرض 0.5، 1 و2 و پرانتل های ( 00.1 و 0.71 و 4.0 ) برای حفره وقتی فقط دیواره بالایی و یا دیواره بالا و پایین هم جهت با هم، و یا خلاف جهت یکدیگر در حرکتند مورد مطالعه قرار گرفته است برای تمامی حالات دیواره های پهلویی دارای دمای یکسان و دیواره بالا و پایین دارای دمای صفر هستند. این نتایج در کاربردهایی همچون افزایش میزان انتقال حرارت، خنک کاری قطعات الکترونیکی، تکنولوژی های مربوط به روانکاری، تولید شیشه شناور، انتقال حرارت در حوضچه خورشیدی و ... استفاده می شود.

کلیدواژه ها

روش لتیس بولتزمن، عدد پرانتل، حفره، انتقال حرارت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.