سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: DMECONF02_065
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 290
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی و آنالیز آیرودینامیکی یک توربین بادی محور افقی و بهینه سازی عملکرد آن ها
چکیده مقاله:
استفاده از انرژی باد برای تولید برق به کمک توربین بادی از کاربرد های سبز تولید انرژی می باشد انرژی باد ارزان ترین، پاک ترین ومناسب ترین شکل انرژی های نو می باشد. و مورد توجه بسیاری از کشور ها و جامعه جهانی قرار گرفته است . هدف در این پژوهش بررسی ایرفویل مناسب جهت بیشینه نمودن توان خروجی پره است. بنابراین در این مقاله قصد داریم به طراحی آیرودینامیکی روتور یک توربین بادی محور افقی و طراحی مقطع پره و در پایان به ارزیابی و بررسی طرح بدست آمده بپردازیم در ابتدای مقاله انواع توربین های بادی و قسمت های مختلف یک توربین بادی معرفی گردیده است و سپس در مورد مراحل انجام شده در طراحی پره توضیحاتی ارایه گردیده در این راستا چند ایرفویل متداول ناکا انتخاب و تاثیر ضخامت ایرفویل بر عملکرد توربین، مورد بررسی قرار گرفت هندسه پره در نرم افزار گمبیت ترسیم و شبکه بندی شده و برای حل از نرم افزار فلوئنت که پایه آن براساس روش حجم محدود می باشد استفاده گردید . جهت اطمینان از کیفیت شبکه و تعیین مدل آشفتگی مناسب ، جریان اطراف پره به صورت پایا و در رینولدز پایین مورد بررسی قرار دادیم . و در پایان نیز نتایج استخراجی با نتایج تئوریک و عملی دیگر محققین مقایسه می شود تا اطمینان لازم از نتایج حاصل شود.
کلیدواژه ها:
انرژي نو، توربين بادي محور افقي ، طراحي آيروديناميكي، فلوئنت ، روش حجم محدود
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/561554/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خواجه پور، سالار و صداقت پیشه، آرش،1395،طراحی و آنالیز آیرودینامیکی یک توربین بادی محور افقی و بهینه سازی عملکرد آن ها،دومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری مهندسی مکانیک و برق ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/561554
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، خواجه پور، سالار؛ آرش صداقت پیشه)
برای بار دوم به بعد: (1395، خواجه پور؛ صداقت پیشه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی و تحلیل ایرفویل پره های توربین بادی کوچک افقی
- کاربرد کودهای بیولوژیکی: مزیت ها و محدودیت ها
- مروری بر کودهای بیولوژیک در ایران و نقش آنها درحفظ محیط زیست و سلامت جامعه
- بسته نرم افزار طراحی پره های توربین های بادی
- کنترل زاویه Pitch توربین بادی در مقابل تغییرات باد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.