روش اکتیو جدید تشخیص جزیره ای شدن تولیدات پراکنده مبتنی بر ادوات کنترلی موجود در پست های فوق توزیع

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری مهندسی مکانیک و برق ایران
  • کد COI اختصاصی: DMECONF02_045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 535
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رستمی

مدرس، دانشگاه فنی اسلام آباد غرب

جواد علمائی

عضو هیأت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

منصور مرادی

مدرس، دانشگاه فنی اسلام آباد غرب

فرهاد بهرامی

بهره برداری و تعمیرات، شرکت برق منطقه ای غرب

چکیده

جزیره ای شدن تولیدات پراکنده در میکروگریدها، مشکلات زیادی را در بهره برداری و مدیریت شبکه ایجاد می کند. بنابراین تشخیص دقیق و سریع این پدیده، یکی از مسائل مهم در حفاظت میکروگریدها می باشد. روش های اکتیوی که به منظور تشخیص جزیره ای ارائه می گردد عمدتاً دارای مشکلاتی از قبیل کاهش کیفیت توان و ایجاد اغتشاش در سیستم می باشند. در این مقاله یک روش اکتیو جدید با استفاده از ادوات کنترلی موجود در پست های فوق توزیع پیشنهاد شده است. ادوات کنترلی پیشنهادی شامل خازن و تپ چنجری می باشد، که عموماً به منظور کنترل و اصلاح ضریب قدرت بکار می رود. مدت زمان مجاز برای تشخیص جزیره ای 2 ثانیه می باشد در حالیکه سرعت عملکرد تپ چنجر بدلیل مکانیکی بودن آن بین 3 تا 10 ثانیه می باشد. لذا یک تپ چنجر تمام الکترونیکی با رسعت عملکرد بالا ( در حد میلی ثانیه ) ارائه شده است. با در نظر گرفتن ولتاژ و ضریب قدرت بطور همزمان و با تغییر تپ یا کلید زنی خازن، با مانیتور ولتاژ براحتی با دقت و سرعت بالایی جزیره ای شناسایی می گردد. ارزیابی الگوریتم پیشنهادی بر روی یک شبکه نمونه استاندارد در نرم افزار MATLAB/SIMULINK و مقایسه آن با سایر روش های موجود حاکی از دقت و سرعت بالا در تشخیص جزیره ای می باشد.

کلیدواژه ها

تشخیص جزیره ای، کلید زنی خازن، تپ چنجر تمام الکترونیکی، پست فوق توزیع، روش اکتیو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.