سال انتشار: 1395
محل انتشار: اولین همایش حسابداری،اقتصاد و نوآوری در مدیریت
کد COI مقاله: AEIM01_036
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 356
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل موثر بر رفتار شهروندی سازمانی (مطالعه موردی شهرداری زابل)
چکیده مقاله:
هدف این پژوهش، به بررسی عوامل موثر بر رفتار شهروندی سازمانی (مطالعه موردی شهرداری زابل) در سال 1394 می باشد.جامعه آماری تحقیق شامل کلیه کارکنان رسمی شاغل در شهرداری زابل به تعداد 280 نفر می باشد که تعداد 160 نفر به عنوانحجم نمونه انتخاب شد. روش تحقیق، توصیفی از نوع همبستگی است. جمع آوری اطلاعات از طریق دو پرسشنامه صورتگرفته که روایی پرسشنامه ها مورد تایید قرار گرفت و پایایی پرسشنامه ها نیز از روش ترکیبی محاسبه گردیده است. جهتتوصیف داده های جمع آوری شده از مدل سازی معادلات ساختاری و نرم افزارهای آماری SPSS و PLS استفاده شده است. باورهای دنیای عادلانه بر رفتار شهروندی سازمانی تاثیر مثبت و معنی داری دارد.باورهای دنیای عادلانه بر رفتار شهروندی سازمانی از طریق متغیر میانجی رضایت شغلی تاثیر غیرمستقیم دارد.باورهای دنیای عادلانه بر رفتار شهروندی سازمانی از طریق متغیر میانجی عاطفه مثبت به طور غیرمستقیم تاثیرندارد.باورهای دنیای عادلانه بر رفتار شهروندی سازمانی از طریق متغیر میانجی رضایت سیاسی تاثیر غیرمستقیم ندارد.عاطفه مثبت بر رفتار شهروندی سازمانی از طریق متغیر میانجی رضایت شغلی تاثیر غیرمستقیم ندارد.عاطفه مثبت بر رفتار شهروندی سازمانی از طریق متغیر میانجی رضایت سیاسی تاثیر غیرمستقیم ندارد.
کلیدواژه ها:
باورهای دنیای عادلانه برای خود و دیگران ، رفتارشهروندی سازمانی ، رضایت شغلی ، عاطفه مثبت و رضایت سیاسی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AEIM01_036 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/561076/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نارویی نژاد، آزاده و ضیاء الدینی، محمد،1395،عوامل موثر بر رفتار شهروندی سازمانی (مطالعه موردی شهرداری زابل)،اولین همایش حسابداری،اقتصاد و نوآوری در مدیریت،بندرعباس،https://civilica.com/doc/561076
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، نارویی نژاد، آزاده؛ محمد ضیاء الدینی)
برای بار دوم به بعد: (1395، نارویی نژاد؛ ضیاء الدینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- همگرایی مفهوم حقوق دیپلماتیک و کاربست آن در تحول ریاضت اقتصادی در سطح بین الملل
- وام های خارجی چین و آموزه هایی برای ایران
- نقش دیپلماسی اقتصادی در مفهوم اقتصاد مقاومتی از دیدگاه امام خامنه ای (مدظله العالی)
- نقش آلمان در آینده همکاری های ایران و اتحادیه اروپا
- مقدمه ای بر بررسی ظرفیت های صادرات جمهوری اسلامی ایران به ترکیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.