کاربرد GIS و درخت تصمیم گیری هم مکانی در سیستم مدیریت روسازی و کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری راه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: AUUM02_246
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1304
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا گودرزی

استادیار گروه عمران دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)

حمید درویشی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)

رضا نظام الاسلامی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه بوعلی سینا

چکیده

یک سیستم مدیریت روسازی یک ابزار ارزشمند و یکی از عناصر مهم در زیرساخت های حملونقل بزرگراه است. بدلیل تغییرات سریع و رو به زوال رفتن سریع روسازی که باعث افزایش بار ترافیکی و اتلاف بودجه می شود، مقادیر زیادی از داده های روسازی پی درپی و بطور مداوم جمع آوری و به روز می شوند، که در نهایت منجر به تشکیل سریع پایگاه اطلاعاتی جامع روسازی خواهد شد. سیستم تخصصی مبتنی بر دانش برای حل مشکلات مختلف حمل و نقل توسعه دادهشده است. این مقاله، کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی در مدیریت روسازی و توسعه تئوری و الگوریتم برای یک روش جدید درخت تصمیم گیری استنتاجی را ارائه می دهد که هم مکانی براساس درخت تصمیم نام گذاری می شود. این روش توانایی تصمیم گیری پرسنل نگهداری روسازی و استراتژی های بهبود روسازی را افزایش خواهد داد. این نظریه از کاستی ها در الگوریتم های استنتاجی درخت تصمیم گیری (قدیمی) زمانی که در استراتژی رفع نقص روسازی اعمال شده ناشی می شود. الگوریتم پیشنهادی از هم مکانی مشخصات و ویژگی های اطلاعات مکانی انتقال یافته به پایگاه اطلاعاتی روسازی استفاده می کند. در الگوریتم پیشنهادی، یک رویداد متمایز می تواند به دو یا چند مقدار نسبت داده شده که در دامنه زمانی و مکانی به طور همزمان اتفاق می افتد وابسته باشند. در این مقاله کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی در سیستم مدیریت روسازی و همچنین کاربرد درخت تصمیم هم مکان در مدیریت روسازی ارائه شده است.

کلیدواژه ها

مدیریت روسازی، تعمیر و نگهداری و بهبود روسازی، GIS (سیستم اطلاعات جغرافیایی)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.