بررسی تاثیر نانو سلیس در بتن متراکم سبک حاوی لیکا و بتن فاقد نانو

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: AUUM02_216
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 940
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد افرو مند

کارشناس ارشد مهندسی مدیریت ساخت

محمد ذونعمت کرمانی

استادیار دانشگاه باهنر کرمان

چکیده

به علت استفاده از سازه های بتن در شرایط اقلیمی مسئله آسیب دیدگی این نوع سازه ها و در نتیجه تغمیر و نگهداری آنها، یکی از موضوعات اصلی کارشناسان را تشکیل می دهد. در مقیاس ،نانو ذرات خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی را در مقایسه با دیگر مواد از خود نشان داده اند. بتن خود متراکم یک فن آوری جدید در عرصه ساخت و ساز دنیا می باشد که بدون نیاز به هیچ لرزاننده ی خارجی و داخلی و فقط با استفاده از نیروی وزن، قالب را پر نموده و همزمان یکنواختی خود را حفظ می کند. و همچنین در صنعت پیشرفته تکنولوژی نانو فن آوری هم به نوبه خود در صنعت بتن تغییراتی شگرفی ایجاد نموده است و با تولید مصالح نانویی در زمینه افزایش مقاومت و دوام بتن تغییرات بسزایی به چشم دیده می شود. لذا در این تحقیق سعی شده تا علاوه بر دستیابی به طرح اختلاط مشخصی جهت ساختن بتن خودمتراکم، با تغییر و اضافه کردن نمونه پودر، ژل و محلول کلوئیدی نانو سیلیس تولید داخل کشور توسط شرکت های دانش بنیان و همچنین استفاده از مصالح سبک دانه ( رس منبسط شده ) لیکا بعنوان جایگزینی برای درصدی از سیمان و مصالح سنگی مصرفی در بتن ساخته شده، به مشخصات مکانیکی مطلوبی دست یابیم و برخی از خواص مکانیکی آن را بررسی نماییم. در این مجال در پژوهش فوق به بررسی تاثیر نانو سلیس بر بتن سبک متراکم و سبک حاوی محلول نانو سیلیس در سنین متفاوت و مقایسه آنها با خواص مقاومتی نمونه شاهد بدون نانوسلیس می پردازیم. روش تحقیق:روش انجام تحقیق به صورت مطالعات کتابخانه ای ،میدانی و آزمایشگاهی می باشد که با توجه به تجزیه و تحلیل داده های آزمایشگاهی و آماری به نتایج مربوط به فرضیات دست پیدا می کنیم. یافته ها: نتایج حاصل بیانگر مناسب بودن مشخصات مکانیکی بتن خودمتراکم سبک حاوی پودر نانو سیلیس نسبت به بتن خودمتراکم سبکفاقد و نمونه های حاوی ژل و محلول کلوئیدی نانو سیلیس می باشد.

کلیدواژه ها

بتن خودمتراکم ، نانو سیلیکا ( پودر، ژل و محلول کلوئیدی )، دانه های رس منبسط شده ( لیکا )،خواص مکانیکی بتن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.