بررسی رابطه بین دورکاری با رضایت شغلی کارکنان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شهرستان تهران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی علوم مدیریت پیشرفت ها، نوآوری ها و چالش ها
- کد COI اختصاصی: MANAGEMENT01_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 913
نویسندگان
استادیار پایه 17 دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان
دانش اموخته مقطع کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
چکیده
هدف این تحقیق بررسی رابطه بین دورکاری و رضایت شغلی کارکنان دورکار در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با جامعه آماری 3000 نفر شامل کلیه کارکنان دورکار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، موسسه و شرکت های تابعه بوده که 341 نفر بر اساس جدول کرچسی و مورگان از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب و پس از تایید روایی و پایایی تحقیق با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ برابر 0/84 محاسبه گردید. پژوهش حاضر بر اساس هدف تحقیق، کاربردی از لحاظ روش، توصیفی- پیمایشی و تحلیلی و از نظر زمان مقطعی می باشد. با توجه به موضوع تحقیق، بررسی رابطه عوامل کلیدی دورکاری بر روی رضایت شغلی به عنوان متغیر وابسته انجام شد و با تحلیل آماری بر روی دادههای جمع آوری شده از طریق پرسشنامه مشخص گردید که بین میزان استرس کارکنان دورکار و رضایت شغلی رابطه وجود منفی دارد. بین حس تعلق کارکنان دورکار به سازمان و رضایت شغلی رابطه مثبت وجود دارد. بین میزان استقلال کارکنان دورکار به سازمان و رضایت شغلی رابطه مثبت وجود دارد. بین تداخل امور کار با خانواده و رضایت شغلی کارکنان دورکار رابطه منفی وجود دارد. بین میزان تعاملات اجتماعی کارکنان دورکار و رضایت شغلی رابطه مثبت وجود دارد. بین خود کنترلی کارکنان دورکار و رضایت شغلی رابطه مثبت وجود دارد. بین افزایش وقت آزاد و رضایت شغلی کارکنان دورکار رابطه مثبت وجود دارد. بین کاهش زمان حضور روزانه در محل کار و رضایت شغلی کارکنان دورکار رابطه مثبت وجود دارد.کلیدواژه ها
دورکاری، رضایت شغلی، کارکنان دورکار، دفاتر کار مجازی، مراکز دورکاریمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.