کاربرد حسگرها و نانو حسگرها در فرآورده های شیلاتی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
- کد COI اختصاصی: ASCONF02_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 702
نویسندگان
دانشجوی ارشد فرآوری محصولات شیلاتی دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس
استاد دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس
استادیار دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
در کشورهای پیشرفته صنعتی، شرکتهای بزرگ تولید کننده مواد غذایی، سرمایه گذاری های هنگفتی را در زمینه استفاده از فناوریهای نوین بسته بندی انجام می دهند و این اعتقاد وجود دارد که اگر بسته بندی از جهات مختلف مناسب باشد و بتواند رضایت و خواست مصرف کنندگان را تامین نماید موجب فروش بیشتر محصول و بازگشت سریع سرمایه به همراه سود مناسب خواهد شد. 2005Han بسته بندی های هوشمند از فناوریهای نوین بسته بندی هستند که در سالهای اخیر گرایش روزافزون به آنها از جنبه های پژوهشی سیستمهای هستند که می توانند درک کننده، نشانگر و هشداردهنده تغیبرات کیفی محصول غذا طی نگهداری و انبارداری باشند. حس گرها و نانو – حسگرها مثلاً حس گرهای گازی که براساس گازهای حاصل از فساد میکروارگانیسمها در مدت نگهداری فعالیت می کنند و سیستمهای تشخیص با فرکانس رادیویی TFID از جمله ابزارهای مورد استفاده در بسته بندی هوشمند به حساب می آیند که قابلیت استفاده برای بسته بندی انواع گوشت و فرآورده های مذکور، توجه به جنبه های اقتصادی کاربرد آنها و افزایش پذیرش مصرف کنندگان ضروری به نظر می رسد. د راین مقاله با هدف آشنایی بیشتر نسبت به بسته بندی هوشمند، نتایج برخی از پژوهشهای مرتبط با این فناوریهای نوین و کاربردهای آنها برای بسته بندی انواع گوشت و محصولات گوشتی به خصوص ماهی و فرآوردهای شیلاتی گرد آورده شده است.کلیدواژه ها
حسگر، نانو - حسگر، فساد ماهی، فرآورده شیلاتی، بسته بندی هوشمندمقالات مرتبط جدید
- اثرمکمل بهارنارنج برفعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی و آنزیم های کبد پس از تغییر بار تمرین در مردان واترپولوئیست
- بررسی تاثیر نوع موسیقی بر اضطراب و انگیختگی ورزشکاران در شرایط مسابقه
- بررسی تاثیر تمرینات ریتمیک بر عملکرد کودکان دارای اختلال بیش فعالی یا نقص توجه
- تاثیرفعالیت بدنی در افزایش هورمون رشد با محدودیت جریان خون
- اثربخشی گروه درمانی شناختی-رفتاری بر کنترل افکار مرگ و اضطراب سلامتی در زنان سالمند
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.